[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Pretorians
Forum Index » Profile for Pretorians » Messages posted by Pretorians
Cum spune titlul vand filtru JBL 901, are ~ 6 luni, cu garantie, cutie originala si toate accesoriile originale - 300 RON, si bineinteles garantie, acte de provinienta.
Filtrul se poate testa la mine acasa daca vreti.
Nu insistati cu preturi hilare, are ~ 6 luni si il vand cu ~ 1 mil sub pretul din magazin eu cred ca e ok.
Detalii pe PM.
Cum spune titlul vand filtru JBL 901, are ~ 6 luni, cu garantie, cutie originala si toate accesoriile originale - 330 RON, si bineinteles garantie, acte de provinienta.
Nu insistati cu preturi hilare, are ~ 6 luni si il vand cu ~ 1 mil sub pretul din magazin eu cred ca e ok.
Detalii pe PM.
Cum spune titlul vand filtru JBL 901, are ~ 6 luni, cu garantie, cutie originala si toate accesoriile originale - 330 RON, si bineinteles garantie, acte de provinienta.
Detalii pe PM.
smilie
Ca utilizator a JBL E901 - zic ca e suficient .. mai ales daca e plantat.
frumos acvariu, mai multa atentie la cum scri ca este greu de urmarit.
Detalii pe PM.
.. incearca sa o identifici in catalagul din link acolo daca nu si nu ...
pentru mine a functionat asta...
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24790.page
bag-o linistit, mai ales daca nu pluteste- nu poate elibera decat niste tanin care nu e daunator ...
Ape lipezi
Nu vad foarte bine ce ai acolo dar daca sunt pete mici si versi se numesc - Green Spot Algee poti cauta despre ele pe google mai jos ai un extras din alt loc

:Nivelul scazut al fosfatilor (PO4) din apa duce adesea la o invazie a acestor alge. Nivelul scazut de CO2 sau o iluminare intensa pe o durata lunga de timp poate de asemenea sa contribuie la apritia punctelor verzi.

Indepartarea ei. Desi se indeparteaza destul de greu manual, va puteti ajuta de o lama de ras sau de un razuitor magnetic bun. Verificati nivelul de CO2 din apa, iar daca testerele o cer trebuie sa ridicati acest nivel prin aditia de mai mult CO2. "
uite si un link http://www.theplantedtank.co.uk/algae.htm
As dori niste muschi - Java de preferat -accept si alceva.
Ca si zona de schimb 13 septembrie- rahova- militari
Detalii pe PM
ai grija la substantele care le lasa in apa un maracine... mai bine mergi pe ceva clasic ..vita de vie
Ramirezi sunt niste pesti foarte frumosi si cu un comportament interesant - am eu ...dar vezi ca sunt o leaca mai sensibili decat gupi, asa ca trebuie sa ai o curatenie ff buna si schimb de apa sapatamanal - mare atentie la chimicale sau cum bagi mana murdara prin apa.
pai "casa" era a masculului asa ca atunci cand am bagat femelea el era tupeist acum dupa 2-3 ore ea il alearga
si imi este frica sa nu il omoare... crezi ca are sanse sa se inteleaga ??
Am o femela de ramirez adulta si de curand i-am cumparaat si un mascul dar el este la jumtate fata de ea.
Planuiam sa il las singur pana mai creste si apoi sa il introduc, din pacate am fost fortat sa ii bag deja pe amundoi.
Acvariu este plantat peste mediu ... ea il cam alearga ... cam rau
Credeti ca are vreo sansa sa nu il omoare ?
si daca nu dati-mi o idee cum sa pun un despartitor in acvariu fara sa afecteze circulatia apei.
Multumesc, si scuzati scrisul daca am gresit, dar nu prea vad monitorul din cazue tehnice ))
va multumesc pentru interes - toti care mi-ati dat PM sunteti foarte OK dar colegul ztunoi2 a fost cel mai rapid -- asa ca ii rezerv pana maine seara.
Cum spune anuntul donez doi cori si trei ancistrusi
Conditii de donare:
- sa aibe activitate minima pe forum
- sa aibe o experienta minima in acvaristica
- sa ii ia pentru uz propiu NU PENTRU VANZARE
-sa ridica din rahova - seara - sau din militari dimineata (ca sa nu stau cu ei prea mult)
- contact doar pe PM
Avand in vedre ca stau impreuna de mici as prefera sa ii dau impreuna pe toti pe cat posibil (ancistrusii impreuna si cory lafel ca sa fiu inteles)
salut - as fi interesat de buturugi daca le dai si esti din buc
Eu am scapat de alga si acum plantele mele cresc ca nicio data. Am vazut si la altii ca au facut tratamentula sta cu pestii in acvariu (eu am avut posibilitatea sa ii mut) si nu au patit nimic.
Nu stiu ce sa zic posibil sa ii afecteze daca trec prin zonele cu concentratie mare de H2O2, si ar trebui sa schimbi apa mai des decat mine.

Forum Index » Profile for Pretorians » Messages posted by Pretorians
Go to: