siliconu` wrote:Fara power-head la capatul de jos?Cred ca nu inteleg cum poate functiona, in asa fel incat sa nu fie problema in cazul penei de curent.
Pe mine m-a derutat urmatorul pasaj:
A small piece of rigid tubing was glued in the top of the weir. Airline tubing will go from that to a powerhead. This will continually draw out any air bubbles the form inside the weir, keeping it fully primed at all times.
Eu mi-am imaginat ca powerhead-ul lui o fi unul mai special care trage apa nu din masa apei in care e imersat ci printr-un alt tub pe care il infige el in varful compartimentului de trecere.
Abia acum realizez ca el prin powerhead intelegea acel gen de filtru intern la care perpendicular pe tubul prin care se pompeaza apa este o tevusca la care se poate conecta un tub de aer pentru a realiza si o aerare a apei si el la acea tevusca voia sa conecteze tubul care vine din varful compartimentului de trecere.
In cazul asta
reformulez propunerea.
In cazul opririi powerhead-ului apa nu se va scurge prin furtun si deci nu va exista pericolul golirii compartimentului de trecere.
Bineinteles, spatiul respectiv trebuie dimensionat ca sa incapa powerhead-ul (care trebuie sa fie cat mai mic).
Powerhead-ul se va regla la minimum astfel incat sa traga totusi ceva prin teava de aerare.
Are sens ce am spus sau e o prostie?