[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gaby_viktor14
Forum Index » Profile for gaby_viktor14 » Messages posted by gaby_viktor14
Pestii DEPUN

Ii dau dreptate lui "alexos" ! Guppy "fata" deoarece sunt vivipari...dar majoritatea pestilor de orice fel de apa depun!!!
Topicul poate fii inchis ;)
Aha...eu am vrut doar sa ajut prin cunostiintele mele de incepator...de acum in colo tac daca nu sunt sigur.
Donez 2 scalari, unul galbui si unul negru!
Detalii in mesaje private.
Pai..ar merge sa adaugi vreo 5-6 neoni (depinde de ce volum e acvariul) dar tetrazonele sunt agresive in general, mai ales cu neonii...ar fii bine sa dai cateva detalii despre acvariul tau.
Salut!

Bafta cu noul acvariu!

Salut! Ar trebui sa imi fac griji pentru acvariul meu in legatura mycrobacterium marinum? Din cate am citit, e rara boala si e transmisibila la om...

P.S. pana acum miau murit 2 pestisori, un guppy si un molly, molly avea si granule albe putin ramificate pe corp + ochii umflati si cu o crusta alba pe ei, iar guppy avea doar un ochi umflat cu o crusta alba pe el...iam eutanasiat din frica sa nu-i imbolnaveasca si pe ceilalti pesti...

Deci ar trebui sa imi fac griji?

Multumesc.
Am inteles!
Mda.. ... acvariu miam dorit de pe la 7 ani cand am vazut prima oara la Costanta...pana cand o sa am un acvariu facut din banii mei (la maturitate) o sa am maxim un acvariu de 80l...in alte cuvinte sunt "bolnav" de acvaristica...
OK!Mersi mult!
Detalii despre acvariu:
Acvariu: 42l net, activ de 3 sapt, filtrare (Resun Magi-200, 200l/h) + aerare , incalzitor 50W, iluminare de 15W;
Pestisori: 2 scalari, 2 neoni, 1 molly galben, 1 guppy, un cory si un sanitar "ventuza" (nu mai stiu cum se numeste), 2 zebre, 2 gurami (cred) si un melc.
Plante:3 fire de Hygropila polysperma Rosanervig, egeria densa si inca 2 (nu le stiu numele).
Doar pietris fara substrat.
Poze:

App: Sincer am 14 ani (nu miam zis varsta deoarece credeam ca ma fac de ras )

Detalii despre acvariu la rubruca 'Despre noi"
Revin maine cu toate detaliile si pozele pentru ca m-a cam luat somnu...
Salutare tuturor acvaristilor si incepatorilor ca mine de pe acest forum!
Ma numesc Gabi si am 15 ani (cred ca sunt cel mai tanar mambru al acestui forum )
Scuze pt. greselile gramaticale.
Salutare acvaristi!
Am un acvariu cu 42l net cu urmatorii pesti si plante:
pesti: 2 scalar de 2-3 luni, 1 cory, 1 sanitar "ventuza" , 1 mascul xifo, 1 msc. guppy mai mititel, 1 molly pestrit, 2 neoni, 2 zebre si inca 2 pesti(nu le stiu numele, cei din poza) si un melc.
Plante: polisperma si egeria densa.
Salut! Am unacvariu de 42l net plantat cu pesti in el dar nu e in intregime ciclat, este activ de aprox. 3 saptamani...mai este ceva de facut pentru a incheia ciclarea?

Multumesc!
Aha...Mersi mult!
Dar le-o placea la pesti curentrul facut de filtru???

Forum Index » Profile for gaby_viktor14 » Messages posted by gaby_viktor14
Go to: