[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gaby_viktor14
Forum Index » Profile for gaby_viktor14 » Messages posted by gaby_viktor14
Aha! Deci pozitia a doua din prima poza...nu?
Salut! As vrea si eu sa stiu in ce pozitie e mai bine sa fixez filtru care sa si oxigeneze + sa filtreze...Resun Magi-200..

Poza cu moduri de utilizare:
Aoleu..am gresit..tocmai ce mam uitat pe neon..e de 15W...incalzitorul e de 50W...
App, filtrul nu il mai pot schimba pt. ca deja o mare parte din bacterii l-au colonizat...
OK! Sa vad cui sa ii donez, daca nu am cui sa ii donez cred ca ii pastrez sau daca nu, sa vad daca primeste la zoo...
Poza dupa plantare:

TOPICUL POATE FI INCHIS! ;-)
Tocmai ce am pus plantutele si leam schimbat apa 25%.
Temperatura e de 25C, neonul este de 50W
PSrietenul meu are deja pesti peste masura si el...
Da, vreau un colt din natura, tocmai ce mi-a adus un prieten acum o punga de plantute.
Astept sfaturi ce e de facut.
Nu ma intereseaza ca e mult de munca, ma intereseaza sanatatea si mediul pestilor .
Uite poza..
Incalzitorul are 50 W sorry pt asta :-))
eugen.popp wrote:Ce inseamna la tine eutanasiat cu ghilimele?

Metoda cu recipientul in congelator...
Salutare tuturor!
As vrea sa imi dati niste sfaturi in legatura cu noul meu acvariu (activ de 2 sapt cu pesti in el..cred k nici nu s-a ciclat bine), ce sa dau afara sau ce mai este de facut in foarmarea totala a mediului si acvariului.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Acvariu: 42l, activ de 2 sapt, filtrare (Resun Magi-200, 200l/h) + aerare de la 7 dimieata pana la 12 noaptea, incalzitor 220V, iluminare aprox. 12h.
Pestisori: 2 scalari, 2 neoni, 1 molly galben, 1 guppy, un cory si un sanitar "ventuza" (nu mai stiu cum se numeste), 2 zebre, 2 gurami (cred) si un melc.
Plante:3 fire de Hygropila polysperma Rosanervig si 2 artificiale.
Mersi mult narcis pentru raspunsuri!
Dupa cum am zis am "eutanasiat" pestii bolnavi pentru ca nu stiam cu ce se trateaza boala si era contagioasa (mie imi era sa nu fie Mycrobacterium marinum ) )...
Acum treaba cu datul pestilor...NU AM CUI , si la petshopurile d-aici nu primeste,...apa din acvariu este cristal... dupa o zii dupa ce am introdus pestii in acvariu (20 min fiecare) am stors un burete de la un prieten din acvariul lui...
Plante o sa primesc azi de la un prieten de la zoo pentru k la petshop-uri nu prea mai gasesc...
As vrea sa stiu de la cei cu experientza ce e de facut.
Fratilor.....l-am "eutanasiat" si pe guppy pentru ca dadea semne de duc si i se umflase si dadea semne si celalalt ochi ca se umfla :-( ....mia fost frica sa nu ii imbolnaveasca si pe ceilalti...o sa vad unde gasesc un tester pentru apa aici in calarasi...
Apa o schimb in proportie de 25% (10l)

PS: pestii i-am primit cadou si nu am avut in ce sai tin....deci nu prea am avut timp pentru ciclare
Mersi mult! Oricum mai astept raspunsuri.
Salut pentru toti membrii forumului, sunt nou pe acest forum si doresc daca se poate sa ma ajutati cu o problema.
Astazi am observat la un black-molly ca avea ambii ochi umflati si cu o crusta albicioasa depusa pe ei si avea pe solzi un fel de particule de "mucegai alb" , iar la guppy am observat ca avea doar un ochi umflat cu o crusta albicioasa pe el si cu coloritul de pe abdomen putin cam "spalacit", in rest mananca putin.
As vrea sa-mi spuneti cum sa il tratez pe guppy pentru ca pe molly l-am "eutanasiat" k deja nu mai putea inota (si nici nu cred ca mai vedea)

P.S: As vrea sa stiu daca boala e contagioasa (din cate am citit s-ar putea sa fie pop-eye)

_________________________________________________________________________________________________
Acvariu: 42l, activ de 2 sapt, filtrare (Resun Magi-200, 200l/h) + aerare de la 7 dimieata pana la 12 noaptea, incalzitor 220V, iluminare aprox. 12h.
Pestisori: 2 scalari, 2 neoni, 1 molly galben, 2 guppy, un cory si un sanitar "ventuza" (nu mai stiu cum se numeste), 2 zebre, 2 gurami (cred) si un melc.
Plante:3 fire de Hygropila polysperma Rosanervig si 2 artificiale.
Chimia apei inca nu o stiu, o sa ma duc sa cumpar niste teste maine, apa este schimbata de 2 ori pe sapt. , iar pestisorii sunt hraniti cu fulgi maruntiti manual de mine :-

Vash multumumi enorm daca ma-ti putea ajuta!

Forum Index » Profile for gaby_viktor14 » Messages posted by gaby_viktor14
Go to: