[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
xipho+neoni+tetrazona?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ro_codrutz
Junior member

IP:

Sunt incepator in acvaristica si mi-am achizitionat de cateva zile 8 xipho. As dori sa stiu daca sunt compatibili cu neonii si tetrazona.
gaby_viktor14
Junior member
[Avatar]

IP:

Pai..ar merge sa adaugi vreo 5-6 neoni (depinde de ce volum e acvariul) dar tetrazonele sunt agresive in general, mai ales cu neonii...ar fii bine sa dai cateva detalii despre acvariul tau.

Daca nu putem face ce vrem, atunci facem ce putem.
[Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut

Ar treb sa ne dai mai multe detalii despre acvariu, neonii cer o apa mai acida , se incadreaza bine aici si xiphorii, sunt cumva din acelasi biotop DAR tertazonii sunt din arial asiatic,sumatra.
de rau nu au ce sa le faca la neoni, tetra sunt mai curiosi de felul lor si e posibil sa-i deranjeze un pic prin acvariu prin joaca lor

fostul user ozy
[WWW]
gaby_viktor14
Junior member
[Avatar]

IP:

Aha...eu am vrut doar sa ajut prin cunostiintele mele de incepator...de acum in colo tac daca nu sunt sigur.

Daca nu putem face ce vrem, atunci facem ce putem.
[Yahoo!]
ro_codrutz
Junior member

IP:

Acvariul are 72 de litri(60x30x40). Filtru Ocean Free Hang On nr3,Incalzitor Ocean Free 100W(tempertaura in acvariu este de 26 de grade momentan). Am cateva plante dar nu stiu exact cum se cheama.
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

ok, totusi ar treb sa atasezi niste poze ,
ce specii de neoni ai. paraicherodon innesi, paraicherodon axelrosi, hyphessobrycon herbertaxelrodi etc?

fostul user ozy
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: