Message |
|
s-au dat
|
 |
|
Donez 4 Pacu 13-14 cm perfect sanatosi... Predare personala in Dambovita! Donatia se face cu dovada ca potentialul posesor are suficient spatiu pentru ei...(desi e greu, aproape imposibil) astep PM
|
 |
|
Salutari tuturor, dupa lupte seculare care au durat...cativa ani, am inceput pregatirile pentru noul bazin si sunt in cautare de pompe pentru sump...acvariul are 735 l plus sump de 220, problema e...standul a fost achizitionat odata cu acvariul si are inaltimea de 100 cm, plus 70 inaltimea acvariului...pompa va trebui sa aiba un debit decent la 1,7 m...ceva recomandari?
|
 |
|
si o poza
|
 |
|
Dupa cum spune si titlul am un oscar de donat, am o pereche formata si el a ramas pe afara...nu e un exemplar perfect, are un defect la gat dar a crescut fara nici o problema, se comporta perfect normal! Se doneaza cuiva care are suficient loc si conditii bune!
|
 |
|
Filtrarea trebuie intradevar suplimentata....500,900,1500 sunt doar niste numere...important e volumul de material filtrant care incape intr-un filtru nu neaparat debitul acestuia
Estetic eu as fi facut geamul din spate negru
|
 |
|
Frumoasa perecheee sa moara fifi !!
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
- Teoretic, poti sa-ti dai seama foarte usor de asta, daca urmaresti comportamentul parintilor... daca au pierdut interesul pentru locul ala, si daca stau amandoi pe sus cersind mancare, e clar! Nu mai au pui!
- Dar, daca vezi ca unul dintre ei sta numai pe jos, "pazind" o zona anume, atunci cu siguranta ca acolo sunt puii... pe jos, printre boabele de nisip.
Atunci nu mai au pui e clar  Ieri am vorbit din nou cu Dan, perechea lui e pe kill mode...nu poa' sa ma ajute...
|
 |
|
In dimineata asta...nu mai vad un pui..ori i-au pitit bine de tot si nu-i mai vad eu ori i-au papat nu stiu! au curatat si piatra de icrele albe care nu au eclozat...vorba unui maestru si citez: "plm...firu' vietii! " am incheiat citatul!
|
 |
|
Am discutat cu domnul Dan acum vreo 2 luni sa zic...nu avea loc...
|
 |
|
Perechea se intelege super bine, au alianta impotriva celui de-al treilea, pe care n-am gasit sa-l dau...il tin intr-un colt oropsit, iese doar la mancare si noaptea...
|
 |
|
Si o poza cu femela, asta e prea preocupata sa se dea la mine decat sa stea la poze
|
 |
|
Si cateva poze
|
 |
|
|
 |
|
koala wrote:???
Depunerea a fost un succes maestre, “viermisorii” sunt acum in gaura creata de parinti, nu o sa-i separ, o sa las natura sa-si urmeze cursul! All in all, misto experienta, femela cel putin arata un colorit extraordinar in aceasta perioada, masculul lutino...e cam la fel vorbind din punct de vedere al culorilor!
|
 |
|
Prima depunere...fix pixu'...a doua fix penSULA...a treia pare sa fie cu noroc!
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|