Message |
|
Multam de aprecieri .
Desigur, poti folosi , cel putin e o onoare pentru mine .
O sa fac si cateva poze noi, intre timp..coralii s-au intins si mai mult.. !
Pe de alta parte, domnisoara de as prinde-o ...o scot, dar clown-ul tomato mi l-am dorit mult..
|
 |
|
mosu wrote:Au eclozat. Dany mi-e martor  )
Acum e acum, depinde cand ajung rotiferii...
Sa ai bafta de ei !
Uite asa apar pepiniere si-n Romanica.. 
|
 |
|
In afara de faptul ca ma supara putin aiptasiile (carora le vin de hac, cat de curand) , evolueaza extrem de bine . Coralii s-au intins, de au acoperit aproape fiecare petic de roca .
Ca noutati , la echipamente , un kalkwasser DIY ,care-si face simtita prezenta, tinandu-mi aproape constant PH-ul la 8.3 . La livestock, vreau sa prind domnisoara ,care este agresiva, si sa bag 1 goby mic, 1 mandarin, si 1 firefish.
In viitor vreau sa schimb lumina de la T5-uri la leduri de mare putere . Trebuie doar sa am timpul necesar pt asta .
O sa revin cu poze.
|
 |
|
Eu iti ziceam ca-i popa, tu : Batman...Batman...
Cam asa ...
|
 |
|
Superb
In vara asta rup de la gura,vreau sa fac si eu o excursie de genul . Ma infior placut cand privesc imaginile filmate .
|
 |
|
Deja-mi ploua-n gura ... mai mai..sa incerc si eu unul verde
Foarte fain , iar pozele-s meserie ! 
|
 |
|
Asa cum spune si titlul, cumpar kalkwasser functional si fara alte probleme.
Multumesc !
|
 |
|
Dupa mine, acvariul fara refugium are aprox 75~80 L . Aceste pe langa celelalte deviceuri(pompe,senzori,etc) e plin e roca vie .
|
 |
|
Acvariu este un Resun, lumina am 120W (T5 + PL ) la aprox 100L apa
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Cu ce hranesti sun-coralul ? La cat timp , si cu ce ?
Frumos acvariu ...
Mersi !
|
 |
|
Reperul 3.) - skimmerul Weipro, s-a dat .
Raman valabile, restul echipamentelor .
|
 |
|
yonutzzz_92 wrote:temperatura ideala pentru corali e de 6500k
Nu iti impartasesc ideea, dar fiecare si le stie pe ale lui
Bafta in continuare .
|
 |
|
Daca tot ai bagat bec economic, de ce nu incerci sa bagi unul cu temperatura de culoare mai mare ?
Sunt unele 50/50 cu actinic , care s-ar preta mai bine in locul celui de 6500K .
|
 |
|
R9naldo wrote:de unde ti-ai luat lampa hailea ? m-ar fii interesat pe mine daca era 24w t5 e prea mare pentru mine 
Lista cu produsele ramase in vanzare e mai sus . Am pus un update stoc .
Lampa a fost luata de la un vanzator online .
|
 |
|
radu777 wrote:Iarta-mi intrebarea, controlerul acela se poate folosi ca unul obisnuit, ( ma cam induc in eroare tastele alea ) citisem pe undeva ca e destinat sa lucreze cu nu stiu ce computer de acvariu, in alta parte ca ar fi pentru marin... In afara de asta, ai cumva un manual .pdf sau un link ? Ti-as fi recunoscator.
Priza in care se introduce electrovalva, are la randul ei un steker ?
Ti-am dat raspuns pe e-mailul ce mi l-ai lasat pe PM . Tot acolo ti-am atasat si un fisier cu instructiunile de folosire in format pdf.
Ca sa iti raspuns , acest ph controller , se poate folosi atat la acvariile de apa dulce, cat si la cele de apa sarata . Ca si principiu de functionare este la fel precum cele comune . Are o priza , care este comandata(on/pff) de catre controller (se poate vedea in poza de mai sus - aferenta produsului) .
|
 |
|
marian4232 wrote: La un moment dat am avut si doi clovni intr-un nano de apa sarata: Ma bucur ca va place. Sarbatori fericite.
Mie imi pare rau ca ai renuntat la saratel, dar as fi fals sa nu apreciez si calitatea celor de apa dulce care le ai, sau le-ai avut . Felicitari
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|