Cum sunt membru pe acest forum de ceva vreme, va prezint in cele ce urmeaza nano-reeful meu .
Acvariu are o varsta de 4 luni si totul s-a derulat, pot spune, asa cum mi-am dorit.
In cele ce urmeaza am sa va prezint partea hardware . Acvariul are 100L , prezinta un refugiu in spate .
Lumina - 120 W (actinic,10K,15k) , capacul este prevazut cu coolere pentru racire . Deasemenea, capacul are si leduri actinice - pt moonlight.
Skimmer - Aqua-Medic 1000 multi SL ; Chiller Aqua-Medic - Titan 250 ; Nitrat reductor Aqua-Medic 400 ; Aquaniveau Aqua-Medic ; Pompa recirculare Eheim Plus-2000L , 4 pompe curenti - 4x2000L/h .
Pentru filtrare, in refugiu mai folosesc : fosfat remover , carbune activ . Ca si aditii : Ca, Mg , Iod , vodka , bacterii Prodibio .
Ca si sare, am incercat : Aqua-Medic , Dupla , Tetra , dar in cele din urma m-am oprit la Instant Ocean , s-a dovedit a fi cea mai buna . Cu restul avem kh si ph -mici .
Livestock : Roca vie - 35kg (display + refugiu-spate) , corali (zoanthusi, palythoa, sinularia , gsp , ciuperci, montipora,ricordeea) , macrolage (rosii+ calcaroase) , nevertebrate (melci-5 feluri, crabi , creveti , stele sarpe , arici , si multe altele ) , pesti ( tomato clown , angelfish)
Nu va sfiiti sa imi dati idei , pareri . Oricine e binevenit .
Video actual 30.03.2010 :
http://www.youtube.com/watch?v=_Dk6Fi9pxM8 Mai jos prezint cateva poze .