Message |
|
Salut ,
Asa cum spune si totul , cumpar specii de microsorium mai mici (Narrow , Philippine , Windelow) , cat si Bolbitis , Anubias (in special Nana/Petite ,sau alte specii,,,) , sau alte plante care nu necesita substrat (astept recomandari) .
Imi trebuie o cantitate mai mare....pentru a popula un acvariu nou .
0725 924 765
cosmin.olteanu.bz@gmail.com
Astept oferte , poze .
|
 |
|
reefer wrote:UPDATE :
*Detaliile complete le regasiti in prima postare din anunt)
1 - skimmer - intre timp si spalat, curatat  - PRET : 480 RON
CORAL BOX D300 - vechime 2-3 luni - prevazut cu pompa DC cu controller de turatie
2 - lampa led / autodimming / led-uri Cree / surse Meanwell - PRET : 650 RON
3 - HIDROMETRU - TROPIC MARIN (cotat a fi numarul 1 dupa review-uri , chiar peste refractometre - PRET : 80 RON
|
 |
|
Salut ,
Asa cum spune si totul , cumpar specii de microsorium mai mici (Narrow , Philippine , Windelow) , cat si Bolbitis , Anubias (in special Nana/Petite ) , sau alte plante care nu necesita substrat (astept recomandari) .
0725 924 765
Astept oferte , poze .
|
 |
|
*Detaliile complete le regasiti in prima postare din anunt
1 - skimmer - intre timp si spalat, curatat  - PRET : 500 RON
CORAL BOX D300 - vechime 2-3 luni - prevazut cu pompa DC cu controller de turatie
2 - lampa led / autodimming / led-uri Cree / surse Meanwell / telecomanda wireless - PRET : 700 RON
3 - HIDROMETRU - TROPIC MARIN - PRET : 100 RON
|
 |
|
2 - lampa led / autodimming / led-uri Cree / surse Meanwell - PRET : 720 RON
3 - ZEOvit pack - PRET : 130 RON
4 - HIDROMETRU - TROPIC MARIN - PRET : 100 RON
|
 |
|
UPDATE :
2 - lampa led / autodimming / led-uri Cree / surse Meanwell - PRET : 720 RON
3 - ZEOvit pack - PRET : 130 RON
|
 |
|
Nu gasesc bre Dragosescu, as evita sa ma "spal" mereu in acvariu....
Viata-i grea, stii doar
|
 |
|
Salut ,
Asa cum spune si totul , cumpar specii de microsorium mai mici (Narrow , Philippine , Windelow) , cat si Bolbitis , Anubias (in special Nana/Petite ) , sau alte plante care nu necesita substrat (astept recomandari) .
0725 924 765
Astept oferte , poze .
|
 |
|
1 - skimmer - intre timp si spalat, curatat  - PRET : 550 RON
2 - lampa led - PRET : 700 RON
3 - ZEOvit pack + BONUS : REDSEA ABC+ (95% din cutie) - PRET : 180 RON
|
 |
|
Din pacate, doar acum pe seara am reusit sa vorbesc cu amicul meu, si se pare ca nu-l coafeaza culoarea la mobila.
Sorry - pentru alarma falsa.
|
 |
|
UPDATE la zi :
1 - skimmer - intre timp si spalat, curatat  - PRET : 600 RON
2 - lampa led - PRET : 750 RON
|
 |
|
Momentan - hidrometru rezervat .
|
 |
|
UPDATE - cu produsele disponibile .
5 - 24 kg sare RED SEA SALT (varianta standard/bleu) - PRET : 230 ron
|
 |
|
UPDATE - cu produsele disponibile :
6 - 2 Bucati roca vie (in total app. 5-6kg) - 40ron/kg

|
 |
|
kirucd wrote:Produsul acela doar remineralizeaza apa si e foarte bun, eu l-am folosit. Dar nu contine fier, NO3, PO4.
Adica partea de fertilizare. Aia e separata.
Daca vei avea plante pretentioase e indicat sa folosesti sistemul CO2. Daca tot il ai eu zic sa il folosesti,
poti tine mult mai usor pH-ul stabil si un nivel corect de CO2 in acvariu.
3x24 cred ca ajung.
De 2-3 ori volumul bazinul ca si debit pentru pompa de recirculare, dar nu te deranjeaza nici daca ai mai
mult, de 5-6 ori atata timp cat ai suficient material de filtrare biologica si un timp de retentie hidraulica
in medii de filtrare de sa zicem minim 30 de secunde.
Spor la gradinarit, dar te asteptam inapoi in ocean
Maaa ...m-ati dibuit si aici ?! Si eu care vroiam un pic de linisteeee
Ia zi ma Dragosescu , ce recomanzi pentru genul asta de micro/macro elemente sa folosesc ? Ai inteles, vreau sa pun totul in apa de schimb . Odata minerale , plus alte micro/macro .
Ca sa nu ma complic cu `nspe mii de sticlute, exista ceva ...acoperitor pentru micro/macro ,care sa inglobeze cat mai multe...
Stiu ca in mod normal m-ati trimite la lectura , dar am obosit naibii s-o iau iar de la Adam si Eva ...  , asa ca in 2-3 cuvinte ma puneti pe roti ..
|
 |
|
Multumesc @Alex .
Unu la mana - Acel produs Dennerle - e all-in-one ? Sau mai trebuie aditionat Fe , No3,Po4 ...ca n-am vazut pomenit nimic pe prospect in acest sens .
Daca nu e complet , ce alte suplimente ar trebui sa achizitionez ? M-ar tenta mult ca acestea sa le bag in apa de schimb (bazin de stocare / apa osmoza / Osmoze Remineral+ / altceva ?? )
Doi la mana - Dat fiind ca voi face schimb automat 100% pe saptamana / oare sa mai ma complic cu sistemul CO2 / ph controller ?
Trei la mana - Pentru un volum de app 70L apa / gen specii plante - ce lumina as alege ? 2x24 sau 4x24(desi 4x24w - mi s-ar parea cam mult , si as scoate un T5 - folosind doar 3x24)
Patru la mana - care ar fi debitul net - indicat - pentru circulatia intre display/sump - dat fiind volum, specific acvariu, etc ?
Multam !
Andrei - multumesc de intentii ,..... sa ajung la capitolul populat....
|
 |
|
Blue14 wrote:Parca vad ca in 2 luni iar iti faci un marin!
Ma Andrei m-ai dibuit si aici ?!
Am zis c-o sa revin cu un marin mare fish-only , dar din ultimul nano - vreau sa fac un plantat cu ceva plante fara pretentii/radacini...
Momentan, aici , astept si eu raspuns de la cunoscatori ....dar vad ca nu se inghesuie nimini
|
 |
|
update dupa prima zi . La vanzare au mai ramas
*Detaliile complete le regasiti in prima postare din anunt
2 - lampa led CREE - autodimming / 120W - PRET : 750 RON
6 - 2 Buc - controllere Jebao + power supply- 30 ron/buc
7 - 1 Buc - Dual Controller Jebao(NOU-SIGILAT) + power supply - 90 RON(este 160 ron pe fish-street)
- 2 Bucati roca vie (in total app. 5-6kg) din octombrie 2014 la mine in acvariu - 40ron/kg

|
 |
|
Salutare la toata lumea ,
Dupa 10 ani de plantate , si alti 6-7 de marine , ma intorc iar la vechea pasiune din considerente obiective . Deci , se dau :
Acvariu 65x40x35(h) / supraplin / sump / sistem complet CO2 / Lampa T5 (4x24w)
Filtrare 5-6L matrix / schimb la picatura (pompa care baga pe timer apa in display , iar sumpul prezinta supraplin ce devarsa la canalizare) . Intentionez schimb saptamanal de 100% .
Sa nu ma lungesc mult , am cateva intrebari pe care vi le adresez(pentru ca nu mai sunt la curent 100% cu noile trenduri in ale plantatelor  ) :
1 - Vreau sa fac schimbul cu apa de osmoza (pe care s-o prepar cu ceva solutii) . Exista ceva solutii complete care daca as adauga-o in apa de osmoza sa introduc exact ce trebuie ?  Ceva gen de all-in-one ?
2 - Bazinul va fi cu nisip inert (deschis la culoare - alb) , si am sa folosesc doar plante fara radacini (Java Fern , Bolbitis, anubiasi piciti - puse pe radacini/mopani) Intrebare : ce furnizori/importatori imi recomandati ? Vreau multi Microsorium Pteropus (specii mici - Narrow , Trident , Windelov), Anubiasi pitici , Bolbitis ,etc
3 - Ce alte specii mai recomandati (fara radacinoase) ? Vreau ca tot setup-ul sa fie in acest gen
4 - Ce pesti mici - recomandati la genul asta de setup/dimensiune acvariu?
5 - Ce fel de nisip recomandati ? Ceva link-uri ?
Multam anticipat !!
|
 |
|
Ricardo ,
Vorbeam ieri cu Ionut Latcan , exact pe subiectul asta , la noua locatie unul lung de 200 cm , cu ciortani , are deja locul amenajat , camera lui tehnica ...
Nu e frate de mine momentan , ieri ajuns acasa seara, dupa cateva zile plecat , 1600 de km facuti ..., copii imi sar in brate iar eu cu ochii in acvariu ca era muci apa ... duca-se frate ...
M-a ramat in fund cu Zeovit , cu figuri ...bla bla ..
Asa cum am zis , momentan nu e de mine raportat la timpul meu liber ...
|
 |
|