Va salut ,
In dorinta mea de a imi achizitiona un acvariu mai mare, vand urmatorul acvariu complet :
1- Acvariu home-made 200l brut (100Lx40lx50h), sticla de 8 , lipit cu silicon Bison , fund dublu(2x8) , capac prevazut cu 3 x balast electronic de 3x18 W -vechime 1 luna

2xAquarelle , 1 x AquaGlo/ separat 1x Osram Blue ) . Poza de ansamblu :
aici si
aici
2- Acvariu poseda un filtru intern DIY de 20L volum material filtrant .Propriu-zis - acvariul este despartit de un geam de restul acvariului , unde 2 pompe 1x1400l/h si 1x500l/h scot apa filtrata prin mediile filtrante . Totul este mascat , nu este la vedere , background-ul avand rolul asta . Poze :
aici ,
aici si
aici .
3- Filtru extern Tetratec 1200 - 4 luni vechime (posed factura si garantie) .Perfecta stare de functionare . Informatii :
aici . Foto :
aici
4- Masa acvariu ,lemn masiv , exact pe dimensiunile acvariului , foarte aratoasa, lacuita in 3 maini cu lac maro . Poze :
aici ,
aici si
aici .
5- Cu tot cu acvariu se mai vand :
Pesti ( 2 x Caeruleus + 3 x Elonatus + 3 x Membe Deep + 2 x Aulonacara Baenshi ) : Foto :
aici ,
aici si
aici ,
Nisip - super fin, alb ,special -Malawi ,
decor Malawi - in forma de L (a se vedea in toate pozele) ,
hrana specifica Malawi(Sera , Tetra , Hikari , Tropical, Ocean Nutrition ) indestulatoare ,
incalzitor de 100W .
In final am atasat 2 filmulete cu 2 stadii diferite ale acvariului . Initial / Final :
initial si
final .
Propriu-zis vand acvariu - asa cum este el -
complet ! Nu se vinde absolut nimic separat .
Pret total - 1200 RON .
Vizavi de plata, livrare , transport - se poate discuta punctual in parte .
Pentru detalii, va stau la dispozitie .
Multumesc !