[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: reefer
Forum Index » Profile for reefer » Messages posted by reefer
Imi permit cu acordul vostru sa intervin si eu . As putea sa reproduc cu ajutorul ledurilor lumina necesara unui marin ? Intre 10.000k si 20.000k , lumeni multi , tenta albastra ? Faptul ca nu se incalzesc , lumeni mai multi , timpul de viata extrem de mare .... toate astea imi fac cu ochiul pt viitorul meu reef .

Mersi si scuze inca o data
Intradevar , cu totul altceva cu autocolantul negru !!
Se "anunta" unul din cele mai faine acvarii care s-au perindat pe aici ...si nu doar..
Va salut,
Poseda cineva un astfel de bec ? HQL - cu fasung normal E27 .(atentie nu HQI- lampile clasice ) . Se incalzesc rau ? Din auzite, cam da, dar as vrea sa mai aud cateva pareri .
Multumesc !
Salut ,
Vand - 10 tuburi de 310 ml(tub normal) - Silicon negru, dedicat pentru acvarii - Den Braven/Aqua Silicon .
Pret = 19 RON/buc

Detalii aici, sau PM .

Bafta !
Va salut,
Cumpar diferite specii de Cryptocoryne .
Pana vineri seara sunt in Bucuresti, aviz colegilor forumisti din zona .
Astept ofertele voastre .

Multumesc !
Vandut !
Rog un administrator sa inchida topicul .

Multumesc !
Ce vechime au ? Zgomotoase ?( spune-mi comparativ cu un Tetratec ca am avut si eu si ,vad ca si tu )
Bafta !
Lofty wrote:Pe langa (4x)Anubias Nana Petite si [3x(5x5cm)]Java Moss - asta nu apare la anunt da stiu ca-ti trebuie ), ti-am facut rost si de (6x)Microsorum Pteropus. Preturile or sa te dea pe spate.

Sa traiasca "nemancat,nebaut" , e binevenit !
Mersi inca o data !!
Cumpar urmatoarele plante :
Monosolenium tenerum ; Microsorum pteropus ; Microsorum Windelov ;Microsorum Narrow ; Microsorum Phillipine ; anubias nana petite ; bolbitis heudelotii .
Pentru cei ce poseda plantele din lista, sau pot veni cu un sfat vizavi de vreo locatie unde pot gasi la preturi cat de cat omenesti, sa nu ezite sa ma apeleze !

Multumesc frumos !
Va salut ,
In dorinta mea de a imi achizitiona un acvariu mai mare, vand urmatorul acvariu complet :
1- Acvariu home-made 200l brut (100Lx40lx50h), sticla de 8 , lipit cu silicon Bison , fund dublu(2x8) , capac prevazut cu 3 x balast electronic de 3x18 W -vechime 1 luna 2xAquarelle , 1 x AquaGlo/ separat 1x Osram Blue ) . Poza de ansamblu : aici si aici
2- Acvariu poseda un filtru intern DIY de 20L volum material filtrant .Propriu-zis - acvariul este despartit de un geam de restul acvariului , unde 2 pompe 1x1400l/h si 1x500l/h scot apa filtrata prin mediile filtrante . Totul este mascat , nu este la vedere , background-ul avand rolul asta . Poze : aici , aici si aici .
3- Filtru extern Tetratec 1200 - 4 luni vechime (posed factura si garantie) .Perfecta stare de functionare . Informatii : aici . Foto : aici
4- Masa acvariu ,lemn masiv , exact pe dimensiunile acvariului , foarte aratoasa, lacuita in 3 maini cu lac maro . Poze : aici , aici si aici .
5- Cu tot cu acvariu se mai vand : Pesti ( 2 x Caeruleus + 3 x Elonatus + 3 x Membe Deep + 2 x Aulonacara Baenshi ) : Foto : aici , aici si aici ,
Nisip - super fin, alb ,special -Malawi , decor Malawi - in forma de L (a se vedea in toate pozele) , hrana specifica Malawi(Sera , Tetra , Hikari , Tropical, Ocean Nutrition ) indestulatoare , incalzitor de 100W .

In final am atasat 2 filmulete cu 2 stadii diferite ale acvariului . Initial / Final : initial si final .

Propriu-zis vand acvariu - asa cum este el - complet ! Nu se vinde absolut nimic separat .

Pret total - 1200 RON .
Vizavi de plata, livrare , transport - se poate discuta punctual in parte .
Pentru detalii, va stau la dispozitie .

Multumesc !
Pentru a va face o idee, am fotografiat cateva din multele decoruri livrate de colegii forumisti . Pozele se regasesc : aici
Se pot realiza si dimensiuni atipice (altele decat cele din oferta), in forma de L , etc .
Cei interesati ma pot contacta .
minnardy wrote:
Nu cred ca ne-am dori ca in acvariile noastre cu africani sa avem copii fidele ale lacului Malawi !!

Eeee....acu depinde si de zona !!! Dar daca te referi Cosmine la aspectul ala de bolovanis, cu pietroaie rotunde, aruncate unele peste altele fara nici o noima, da...aparent nu arata bine.

Chiar la acele peisaje ma refeream ..
Cel putin nu stiu daca s-ar preta gusturilor mele
koala wrote:Am bazinul plin de lemne iar pestii, vorba lui snakefishmike, adora sa le ciuguleasca de alge ... daca faci schimburi regulate de apa nu vei avea probleme cu acidifierea ... in plus, aspectul estetic nu poate fi neglijat ...

Sa fiu cinstit ... 90 % din musafirii care vad bazinul meu "cad pe spate" de admiratie ... pesti multicolori / pietre cu forme ciudate / decor "stancos" / nisip alb / buturugi diverse ... se incadreaza perfect in imaginea pe care un profan si-o face despre un acvariu "misto" ... cei care stiu cum arata in realitate fundul lacului Malawi sunt extrem de putini ...

Nu cred ca ne-am dori ca in acvariile noastre cu africani sa avem copii fidele ale lacului Malawi !!
Laudele mele pt articol .
Si eu sunt in tratative de achizitionare a 10 bucati de Ikola Kaiser, sau Bemba . Cum momentan am disponibil doar un acvariu de 150 L net, ce imi recomandati sa ma incumet sa ii cumpar ? Le este indeajuns volumul acvariului ? Sa merg pe varianta cu multi bolovani pentru a le reduce adresivitatea ?
Astept raspunsuri de la cei in masura sa le dea .
Multumesc !
Porcu wrote:
andras wrote:ultimile crengi sunt in plus acolo.
Afara cu crengile sau afara cu cichlidaele , printre crengile alea mi-ar place niste wild discus :jajaja: :jajaja: :jajaja: sau macar niste bruni domestici :jajaja: ....... si-un cird misterios de neoni.

Nu stiu, dar cred eu ca te "incearca" ceva
Asa e? :-)
Va salut,
Am primit de la producator o notificare de micsorare a preturilor la fiecare reper in parte , de 10%.
Pentru cei care doresc sa intre in posesia noii oferte cu preturi mai mici , rog sa posteze aici si/sau PM , deasemenea sa specifice si adresa de e-mail .

Multumesc !
Salut ,
A venit vremea cand puiutii mei s-au facut mari , si trebuie sa opresc doar cateva bucati din ei , dat fiind dimensiunile bazinului meu .
Astfel vand/ schimb :
- 5 buc Elongatus Mpanga - 8 cm info elongatus
- 3 buc Caeruleus - 6~7 cm info caeruleus
- 3 buc Membe Deep - 5~6 cm info membe deep

As prefera sa ii dau pe toti gramada . Pretul - 5 Ron/buc .
Deasemenea sunt dispus sa ii dau la schimb pe fel si fel de specii de plante , in sensul asta astept interventiile celor interesati .
Vizavi de transport se poate discuta separat .

Multumesc !
andras wrote:@ciclide_africaneBZ Ai un acvariu super, cu pesti foarte frumosi.
Felicitari

Mersi @andras . Intre timp s-au facut mai mari pestanii , au personalitati..alea alea.. :scrima:
Iubesc acesti pesti !!
ai e-mail .
Toti care au emis pe PM - cererile de oferta , au primit e-mailuri cu oferta .
Multa bafta !

Forum Index » Profile for reefer » Messages posted by reefer
Go to: