Miam luat o femela din piata cam maricica si mi sa spus ca trebuie bagata in maternitate,cand am ajuns cu ea acasa masculul nu o lasa deloc inpace asta ce inseamna? trebuie sa nasca sau deabia acum se imperecheaza? Va multumesc
Am o femela xipho gestanta am separato de ceilalti pesti intrunvariu de 10l iar acum respira repede si sta pe fundul acvariului. Oare cand va da nastere unor puisori va rog sa ma ajutati multumesc.
Salut ma numesc Alex am 16 ani si imi plac la nebunie pestisorii de acvariu si as dori sa invat mai mult decat stiu dar nu gasesc,Am par saten 1,85 inaltime,ochi caprui si cam atat sunt sociabil cu toata lumea si imi place sa invat ce nustiu,Multumesc
dap si in functie de cati carasei are sau pesti eu am spus asa prin aproximatie,si carasei fac multa mizerie si ar fi bine pt toti pestii ca acvariul sa fie curat
In primu rand acvariul trebuie populat cu carasei,scalari,platy,xipho,molly si guppy,Dar daca esty incepator iti recomand vivipari adica Xipho,Guppy(cei mai recomandati pentru incepatori),Molly si Platy,iar dupa ce vei mai studia o parte de acvaristica vei putea sa iti achizitionezi si niste carasei plini de viata si viu colorati mie mis dragi si ii iubesc din toata inima,dar la inceput nu am avut nici eu carasi,si sa nu uiti dak vrei sa iti iei carasei fac multa mizerie si iti cam trebuiesc cv sanitari in jur de 10 asa pentru acvariul tau eu am acvariu de 60l si pot sa spun k am 4 sanitari sper ca tiam fost de folos. P.S. -Sper ca buturuga aia este complet detoxifiata...sall
Nu le mai pune plante artificiale pentru cu nu sunt bune iale niste riccia astta e planta de suprafata,si Cabomba asta e o planta care se fixeaza in pietris si e foarte usor de intretinut dak observi niste pete mici langa branhii(operculi) la guppy inseamna k au boala grisului asa se manifesta la ei la alti pesti le apar puncte albe ca sa tratezi boala iati JBL Punktol sau Multicura ;) dar poate sa fie si de la temperatura scazuta a apei atunci te sfatuiesc sa cauti un incalzitor e in jur de 30 lei si un filtrator de apa care oxigeneaza apa,iar in legatura cu medicamentul sa rogi vanzatorul sa iti explice cum sal administrezi sper k tiam fost de folos,imi pare rau ptr acei guppy