[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acesta sun eu  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
spartacus4
Junior member

IP:

Salut ma numesc Alex am 16 ani si imi plac la nebunie pestisorii de acvariu si as dori sa invat mai mult decat stiu dar nu gasesc,Am par saten 1,85 inaltime,ochi caprui si cam atat sunt sociabil cu toata lumea si imi place sa invat ce nustiu,Multumesc
Tudor
Member
[Avatar]

IP:

Cred ca ar trebui sa spui mai multe din ce detii legat de acvaristica. Amanuntele pe care le-ai dat tu sunt pentru un forum de socializare/matrimoniale.
Asadar asteptam sa ne spui detalii legate de acvariu, pesti, plante, lumina. Daca se poate ar fi minunat sa adaugi niste poze.
[Email]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Da se vede ca esti tinar.... si trebuie sa mai inveti
Dar..... Eu zic asa
Sa citesti acest forum din scoarta in scoarta... si dupa ce ti-ai facut o idee despre acvaristica
Sa vezi exact in ce directie a acvaristici doresti sa te indrepti
Plantat,pesti,etc
Daca am fi un forum de GAY sa stii ca ar trebui ,sa oferi mai multe date ,decit culoare parului si inaltimea
Am glumit

Ogar batrin dar.... cu miros fin
VaiSiAmar
Junior member
[Avatar]

IP:

1.85m la 16 ani ? ori esti sportiv de performanta ori un viitor baschetbalist . mie mi-au trebuit 20 ani sa ajung asa sus

si ca sa nu fiu total off topic zi-ne te rog ce scrie pe "bolborositorul" tau , pe incalzitor, cati litri are acvariul si cu cate neoane e luminat - si cati pestisori traiesc in el
bineinteles ca vrem si poze
Incepatorul
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut bun venit esit pe aproape de varsta mea numai ca eo is mai mic dar in fine sa nu mai fac off-topic de cati L e acvariul tau ce pestisori ai filtru iluminatie plante

Si te asteptam cu poze

This message was edited 1 time. Last update was at 18/03/2011 21:18:17

[WWW] [Yahoo!] aim icon [MSN]
cfrtriaj
Member

IP:

saluty.si eu am vreo 36 de ani ...1.70m...si vreau si eu sa ma inscriu pe acest site de matrimoniale smilie .ati urez bun venit printre noi si urarea mea...''pesti zburdalnici si apa limpede in acvariu''

Forum Index » Despre noi
Go to: