Am instalat zdruncinatoarea de apa.
Ca prime impresii:
1. Trebuie sa ubmlu cu precautie ca imi ridica nispul destul de usor. Dupa 2 ore de functionare nu mai am o urma de alga ...tot fundul bazinului este alb ca zapada
2. Interesant controllerul cu funtiile disponibile. practic il poti lasa pe randon si face in toate felurile pe cae le stie. Are si reglaj separat pt cat de repede sa se alterneze toate programele, feeding, senzor de lumina pentru a intra automat in night mode.
3. Cred ca in tandem cu inca o pompa similara se utilizeaza cel mai fain. Se interconecteaza wi-fi si lucreaza in tandem
4. Zgomotul produs este funny. Cand lucreaza in mod andom zici ca-i un bondar
Singurul lucru care nu-i pe gustul meu este dimensiunea...as fi preferat ceva mai mic si mai finut.
Pentru ca am detectat nitriti in bazin , de sambata am scos cei 2 clowni si i-am pus in galeata. Finnd nemancati de mai bine de o saptamana cel mai mic dintre ei a cedat pana la urma.Si-a luat si destula cafteala de la celalat (nu am idee de ce in bazin erau ok si aici nu). Am adus de la Telega artemie vie adulta si l-am convins sa mananca...Caraghiosul se sperie de artemiile mai mari

Acum l-am trecut pe artemie congelata si o accepta si pe asta. Deci il pot considera salvat.