[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: trafic_intens
Forum Index » Profile for trafic_intens » Messages posted by trafic_intens
salut. Capacul este home made sau de fabrica ?
REDUCERE !
30 RON pompa + cei trei pesti.
Lampa Aquael Decolight Duo Plant (2x11 w) arata destul de bine si cred ca era potrivita pentru acvariul tau. Din pacate varianta de 11W este mica mai ales daca vrei sa ai plante care cer lumina medie-multa. La 100 de lei nu stiu ce as putea sa-ti recomand...poate o lampa de la Resun, dar nu stiu ce dimensiuni ar fi disponibile.
Vand urmatoarele

Pompa de aer Tetratec APS 150
Foarte silentioasa datorita camerelor fonoabsorbante si a picioruselor de cauciuc ce atenueaza vibratiile, cu debit si presiune constante.
Kit-ul include robineti pt. reglarea debitului de aer.
Detalii tehnice:
Capacitate acvariu: 80-150l
Debit maxim: 150 l/h
Putere: 3,1 w
Nr. iesiri aer: 1
Nr. robineti control debit: 1

---- 40 RON ---
Click image for larger version Name: DSC00045.jpg Views: 23 Size: 42.1 KB ID: 7320

Pesti : 2 Trichogaster leeri maturi, sanatosi , mancaciosi si jucausi !
1 femela Colisa fasciata.

---- 10 RON ---

Pompa + Pesti = 45 RON.

Tel 0722.732.465

Salut,
Spune-mi daca au ceva probleme cu algele, intreb ca sunt patit...
Daca plantele arata bine si sunt sanatoase, fara alge atunci vreau si eu :

limnophila aromatica 8 fire cu multi pui - 2 lei/fir
tonina sp belem - 10 fire - 3 lei/fir
limnophila aquatica - 3 fire mari - 2 lei/fir
myriophyllum tuberculatum - 5 fire - 1 leu/fir
microsorum - 5 pui 5cm - 1 leu/pui

total:42 lei + taxele postale.
elven wrote:Imi pare rau pentru ce s-a intamplat nu ma asteptam dar acum vreau sa imi repar greseala si sa fac ceva bun din acvariul meu.
Stiu ca am gresit dar sunt om.
Acum vreau sa fie totul bine asa ca voi introduce cativa pestisori in conformitate cu regulile de compatibilitate si inca citesc sa vad spre ce sa ma orientez...

Cred ca Bogdan_Musat a fost un pic aspru...
Bineinteles ca poti sa o ei de la capat , dar trebuie sa ne spui in primul rand ce iti doresti. Ce pesti vrei sa ai, cati , etc.
Bafta in proiectul viitor !
P.S. Sper ca ai invatat cate ceva din experientele anterioare !
si eu imi bat capul cu asta de cateva zile si nu prea stiu pe ce varianta sa merg. Am avut o imprimanta hp care avea o pompa de cerneala cu 6 culori. era superbuna pentru proiectul asta, din pacate am aruncat-o cand s-a defectat fara sa-mi dau seama ca imi va folosi la ceva.
Am mai citit pe ici pe colo si am aflat ca o valoare prea mica de NO3 ar putea fi una din cauzele aparitiei algelor.
Aseara am facut un test de NO3 si aveam 2-3.
Am dozat 10 ml de Easy Life NO3 iar acum am facut inca o masuratoare si NO3 a crescut la 10. O sa-l tin asa sa vad ce se intampla.
Pareri ?
Multumesc pentru pareri.
Dar daca le pun in completarea neoanelor existente rezolva ceva ? Am 4 neoane : 2 osram fluora,1osram 865, 1 osram 965.
Nonosu wrote:Nu sunt expert, dar sincer nu cred ca sunt bune pentru iluminarea acvariului!

Nici eu nu sunt sigur, dar asteptam ceva argumente .
Multumesc
Salut,
Am pe acasa doua becuri cu xenon (cu tot cu balasturi) .
As vrea sa le folosesc la acvariu, dar nu stiu daca sunt bune la asa ceva.
Ce parere aveti ? A mai folosit cineva pana acum asa ceva ?

Multumesc !
KH-5 nu cumva ar trebui ridicat putin ?Nu stiu...asa am mai auzit pe la colegi...
Ce parere aveti de produsele de la Easy Life ? Gresesc daca intreb despre o marca anume ? Intreb pt. ca am cumparat toate solutiile lor (vreo 7 bidoane cu diverse solutii)
Totodata am scazut PH- ul la 6,7 prin aditia de CO2.
Va salut pe toti !
Dupa ce am terminat cu programul "fara lumina" am scapat 99% de alge, dar plantele nu o duceau prea bine.
Am inceput cu un neon 4 zile, am continuat cu 2 neoane urmatoarele 4 zile. Dupa aceste 8 zile algele au reaparut.
Asadar, am scos toate plantele afectate si le-am aruncat.
In momentul asta mai am cateva plantute neafectate si astept un transport de plante noi de la colegul bobiciupe.
Aseara am facut cateva teste :
PO4- 0
dozat 1,2 ml PO4 de la Easy Life

dozat 5 ml de K
NO2- 0,025
NO3 - 1
KH- 5
FE - 0,03
dozat 5 ml FE de la Easy Life
Rog un moderator sa inchida topicul. Multumesc !
M-ar interesa pe mine daca mai e valabila oferta :
Eheim Pro II – 2028 cu absolut toate accesoriile originale - OFERTA 600 RON
Rog un moderator sa editeze titlul cu "DIFUZOR" in loc de "IFUZOR" . Multumesc !
Scuze, am uitat !
Pret 60 RON.
Difuzorul CO2 este nou, la cutie.
Bine ai venit ! Ape limpezi !

Forum Index » Profile for trafic_intens » Messages posted by trafic_intens
Go to: