[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: trafic_intens
Forum Index » Profile for trafic_intens » Messages posted by trafic_intens
Urmeaza fierberea ventuzelor ce vor sustine cablul incalzitor. Ventuzele de la Denerlle erau destul de mici si am hotarat sa nu le folosesc.
Am dat fuga-n piata si am cumparat aceste ventuze care se lipesc excelent si nici vorba sa se mai desfaca !
Dupa ce am scos nisipul vechi si dupa o spalare ca la carte :
Scuzati hartia de sub acvariu !!!
Bazinul nu arata Tocmai bine !
Plantele le-am scos intr-un lighean si urmeaza sa le sortez, sa le curat de alge (atat cat pot )
Pestii din pacate pestii sunt cam inghesuiti in acest vas , dar nu am gasit altceva mai mare !
Am inceput cu montarea pompei de scoatere a apei
In sfarsit mi-am facut timp sa ma ocup de acvariul care arata cam asa :
Nu am scapat de aceasta alga verde care se fede in foto 2 , plus faptul ca nu-mi placea deloc evolutia plantelor.
in fine, trebuia sa o fac si pentru faptul ca mi-am cumparat incalzire de substrat.
40 RON toti 6
50 RON 6 scalari - 4 mici ( prima poza) si 2 mari pozele 2 si 3.
Contine un reactor standard si 2 extensii. furtunul, elementele de fixare cu ventuze.
Produsele sunt NOI.
PRET: 60 RON. ;

Tel :0731.230.200,
YM : trafic_intens
Pretul scade la 50 RON toti 6 !!! Chiar nu vrea nimeni scalari...???
pretul la cei mici scade la 8 ron bucata !
PRETUL scade la 40 ron amandoi !
revin cu poze pentru ce a ramas : 50 ron amandoi
S-ar putea sa ai dreptate... nu stiu exact cum se dozeaza... voi verifica
OZI,
Problema nu prea are de unde sa vina deoarece neoanele sunt relativ noi (2 luni) instalatia de CO2 functioneaza bine. Nisipul actual nu este fin. Este cumparat din hornbach si este acela "bob de orez". Am plantat de mai bine de 2 luni niste "iarba" (nu stiu cum se numeste) si daca au crescut 10 fire.
Dupa parerea mea cam asta mai ramane de inlocuit.
Oricum vroiam sa pun si incalzire in substrat si cu ocazia asta am sa o fac. Sper sa fie bine...
Alex.B wrote:De la Jbl ai AquaBasis peste care se pune Manado.

aha ok, pai atunci sa caut Manado sa vad de pe unde gasesc sa-l iau. La Hornbach nu aveau acum cateva zile decat AquaBasis Pro.
ar mai fi o intrebare : care este cea mai buna reteta de la JBL referitor la substrat ?
da, asa am sa fac. Va multumesc pentru sfaturi si am sa va tin la curent cu evolutia noului bazin.
Credeti ca pot pune pestii inapoi in aceeasi zi. Nu prea am unde sa-i tin... Aveti vreo idee ?

Forum Index » Profile for trafic_intens » Messages posted by trafic_intens
Go to: