[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dimonty
Forum Index » Profile for dimonty » Messages posted by dimonty
Observ ca masculul mai puternic colorat il alearga pe celalalt si incearca sa-l ciupeasca de coada. Ca dimensiuni sunt la fel, insa unul se pare ca e mai suparat
In imagine in dreapta jos apare o planta rosiatica. Aveti idee ce e? Ca nici de ea nu stia nimic nenea de la petshop. Stiu ca nu am fost profesionist, dar am zis sa incerc. Din aceasta planta mi-au ramas 2 din 7, dar si lor le-au cazut majoritatea frunzelor...
Da, scuze ca nu am postat de la inceput, insa nu eram acasa. http://img33.imageshack.us/img33/5285/spma0129.jpg
Sarutmana! Intotdeauna prompta si cu sfaturi utile! Multumesc frumos!
Am 3, iar una din ele e la umbra si nu are alge, deci probabil ca de la lumina s-au format.
Stai ca nu mai sunt sigur ca e Anubias. Seamana mult la frunza dar asta creste mai inalta. E infipta in pietris. Din pacate la petshop nu au putut sa-mi spuna ce planta e, dar am cumparat-o pentru ca m-a asigurat ca nu e foarte pretentioasa, iar apoi am vazut pe net si am crezut ca e Anubias. Are radacinile foarte dezvoltate (multe mustati). Oricum, ii merge bine, dar problema e cea cu algele. Cat despre miros, nu am pretentia sa miroasa a parfum, dar asa cum am spus, in celalalt nu mirosea decat fff putin a peste. Aproape insesizabil. In asta...

Si Rebella imi poti spune parerea ta si la topicul "Colisa lalia & Neon Tetra fericiti impreuna?" ? Te rog!
Ar fi cam greu sa le mai mut acum, pentru ca deja s-au "infipt" bine si au crescut si lastari pe langa Alga e de culoare maron si mai intai s-a depus putin pe geam, apoi pe frunze din plin. Sper sa dispara... In ultima instanta, voi taia plantele "mama" si voi lasa lastarii sa creasca in voie. A! Si inca o curiozitate: in vechiul acvariu, de 28 l, apa nu a mirosit niciodata. In acesta nou, miroase a peste de balta Si asta de cand erau doar 2 cory... Am facut sambata schimbul de apa si mirosul se diminuase considerabil, dar aseara am pus nasul la treaba si miroase din nou. De ce?
Va rog daca stiti vreo solutie, impartasiti-o si cu mine, pentru ca risc sa fiu nevoit sa arunc plantele.
Multumesc frumos!
Mi-era un pic teama de diferenta de talie. Si inca ceva, e o problema ca am 2 masculi de Colisa? Vad ca deocamdata se inteleg bine.
Anyone?
Am 3 plante Anubias Barteri carora le merge f bine, dar frunzele celor 2 expuse chiar sub neon se umplu incet dar sigur de alga bruna. Ce sa fac? Acvariul e de 50 L, si e in functiune de o luna.
Salut! Am decis pana la urma sa renunt la tetra si am achizitionat 2 masculi de Colisa Lalia. Am vrut pereche, dar nu aveau femele, iar acesti pesti nu prea i-am vazut. Pe langa cei 5 cory, si ei, vreau sa adaug 6 Neon Tetra (Paracheidoron Innesi). Din ce am citit despre Colisa, e foarte pasnic si nu voi avea probleme, dar prefer sa ma asigur. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Am 2 tetra de donat. E cineva interesat? Arata asa: image Unul are rosu in loc de mov, iar celalalt verde. Astept pm.
Cu guppy si platy s-a rezolvat, acum mai am 2 tetra de donat. E cineva interesat? Arata cam asa: image Unul are rosu in loc de mov, iar celalalt verde. Astept pm.
Ok, multumesc!
Rebella inteleg ca 6 zebre si 6 neoni se vor intelege bine? Ca am tot inteles ca zebrele sunt stresante pentru ceilalti pesti din cauza vanzolelii.
Sau rasbora? Pe langa cei 6-7 neoni si cei 5 cory. Scuze ca fac posturi consecutive dar nu exista buton de edit.
Azi am fost la un amic si am vazut zebre... Mi-a ramas gandul la ele. As putea inlocui tetrele cu 6 zebre?
Sarutmana! Asa voi face

Forum Index » Profile for dimonty » Messages posted by dimonty
Go to: