[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dimonty
Forum Index » Profile for dimonty » Messages posted by dimonty
Iarta ma m-am exprimat aiurea. Ma refeream la guppy ca isi fugaresc femelele in continuu si daca le dau inapoi pot trai amandoi (masculii) fara probleme. Da xipho am 2 si sunt maricei, cam 4 cm cred.Sa-i dau si pe ei?
Nu sunt colise dar sunt asemanatori ca forma. Cat despre guppy am si 2 femele si una a nascut deja, bineinteles ca au fost inhatati in secunda doi de ceilalti, si m-am gandit sa le dau pe amandoua pentru ca vanzatorul nu mi-a zis ca nasc pui vii lunar Eu nu vreau sa-i inmultesc. Am destui. Xipho sunt cei cu coada spada nu? Dar daca raman doar masculii nu se intampla nimic? Adica pot trai asa? Ca observ ca activitatea lor consta in urmarirea femelelor in continuu.
Pai asa scria la magazin. Sunt aurii si pe coama sunt ori, verzi ori rosii, ori alte culori.
Salut! Sunt nou in ale acvaristicii asa ca rog si eu pe cineva sa ma lumineze. Am citit topicul cu compatibilitati dar nu gasesc pestii mei. Am un acvariu de 30 L si am cumparat 13 pestisori: 4 guppy, 3 xipho, 2 corydoras, 2 platy, si 2 pesti color. Pana acum nu am avut probleme, dar ma gandesc pe viitor. Daca e cineva care stie, astept un raspuns. Vanzatorul m-a asigurat ca sunt ok, dar... cine stie. Va multumesc anticipat!
Vai ce greu era sa mi dai un raspuns obiectiv in loc de mustrari....
Salut! Sunt nou pe aici precum si in lumea acvaristilor si am si eu o intrebare. Am acvariu de 35 l de vreo saptamana. Si la suprafata apei se formeaza o spuma din cauza bulelor produse de filtru.E normal? E ceva rau?

Forum Index » Profile for dimonty » Messages posted by dimonty
Go to: