[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny
Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
La pompa am renuntat,am sa imi cumpar un tunze mai micut de 2000 litri.Era si cam mare la ce imi trebuia mie.Am inceput sa lucrez la rezervoarele de inox ,fiecare de 12 litri.Unul va fi umplut cu bioboll ,bureti grosieri si ceva matrix,iar al doile plin cu matrix.Voi trece apa prin ele apoi prin chiller si apoi in bazin.Robinetii sunt din bronz dar ii voi schimba inca nu am timp sa caut.
Am cumparat mai mult sa fac proba sa vad ca merita bani,pe viitor o sa o schimb cu una Tunze .Dar sa vad daca se merita pentru bazin.
Chinezarie sigur este la 120 roni,dar sa sati ca baga bine .O sa o las sa mearga ceva sa vad daca se mai lasa zgomotul de la ea.
Am cumparat o pompa pentru valuire,cam zgomotoasa ,Am vrut sa incerc cat de eficienta este in bazin,vad ca este buna.
Matrix pompa si niste vitamine.
Am mai facut ceva cumparaturi sambata ,am de gand sa mai umplu un rezervor de inox de 12 litri cu matrix.Sa suplimentez filtrarea
Valabil
Ofer si un recipient de remineralizare Seachem Replenish
Un exemplu si eu am doua filtre la fel ,umplute cam la fel .Unul este mai zgomotos si celalat nu se aude nimic .Amadoua leam cumparat de noi, amandoua aceasi firma.Eu tind sa cred ca este si de noroc.
Eu spun din experienta ca le-am avut pe amandoua si stiu cum merge si ala si celalat,si mai poti sa risti sa se demagnetizeze si statorul la capac.Daca iesie si garantie este destul de scump.
Eu am avut JBL CristalProfi e1501 GL si am avut probleme cu el,face zgomot infernal.Am reusit si mia schimbat rotorul
era in garantie.Mai multumit am fost de jbl 1500 consuma mai mult dar se simtea si la debit ,mult mai puternic.Nu vreu sa te dezamagesc.
Foarte bune ca reactor denitrificator.
Osmoza
Ai mai cumparat de pe Site ,cum sunt produsele calitativ.Cam la ce pret te a dus pompa cu tot cu transport!Poti spune.
Cat tea costat si de unde ai cumparato!
Valabil
Vand doua rezervoare de 3 litri ,rezista la presiune .Merg folosite ca reactoare . 60 roni bucata
Vand sistem osmoza dennerle compact 130,folosit cam la 100 litri. 200 roni
Eu am inteles ,ca singura diferenta intre ele este adancimea de und se scot.Denitratul se extrage de la adancime mai mare fata de Matrix.

Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Go to: