| Message |
|
|
|
Am renuntat la cele externe din lipsa de spatiu ,am vrut sa mai fac ceva loc in acvariu nu am facut mare lucru dar ma ajuta .Mai ales ca in colturi se aciuasera Chitalele,problema este ca miam luat doua externe .Miau placut cum aratau si chiar ma ajuta cu locul din bazin,am montat zilele trecute unul si urmeaza sa il pun pe cel de al doilea.Nu mai am loc sa il pun pe alt retur la filtru Fx5 are furtun gros ,si celalat eheim il am ocupat la limita .Pot monta doua in serie ,a mai incercat cineva .
|
 |
|
|
|
Am cautat garantiile la incalzitoare azi ,unul mai are 1 an si altul este luat anul acesta in martie .Vreu sa rectific si pretul nemaistiind exact cu cat leam luat ,cel de 200w il las la 100roni si cel de 100w la 70 roni
|
 |
|
|
|
Fiind in concediu m-am apucat sa fac ceva curat pe la filtre si am curat un eheim era intradevar cam imbacsit.Est a doua ara cand lam curatat anul asta ,am schimbat si becul .Si am montat un incalzitor extern pe returul de la eheim ,trece prima oara prin uv apoi prin incalzitor.Sper sa fiu multumit de el.Fratiorul lui fa fi montat saptamana viitoare ,trebui sai fac ceva loc ca este cam inghesuit la mine.
|
 |
|
|
|
Vand doaua incalzitoare heagen fluval E 200,si unul E 100.Renunt la ele pentru loc in acvariu,le am de noi inca mai au garantie,trebui sa o caut.sunt cele mai noi de le ei cele cu lcd .amandoau 200 roni sau pe bucata cel de 200w 150 roni si cel de 100w 100 roni
|
 |
|
|
|
Ieri mia venit si mie pompa.Am luat un Tunze nanostrem 6015 cea mai mica ,dar mia venit din greseala cu magnet standard.Cel pentru sticla de 10 .Am rezolvat pana im vine celelat magnet cu cel de sters sticla vad ca este mult mai puternic.
|
 |
|
|
|
Sunt rezervoare de la Dedurizator de inox.Numai ca renuntat la rasina din ele si trebui un pic modificate,sunt destul de mari 12 litri,si se inchid ermetic.
|
 |
|
|
Merci de sfat ,sper sa isi faca treaba  Am reusit si am montat rezervoarele externe.Am sus si ceva stability de la seachem in bazin sa merga ciclarea mai repede.
|
 |
|
|
|
Pompa este de 1200 litri ,sper ca cat de curand sa imi iau si eu un boster de 3.7 litri minut.Momentan merg de asta ,Sincer miau placut incalzitoarele astea .Dar nu stiu cat de bine sunt ,sper sa nu ma dezamageasca .Eu aveam fluval E ,chiar am folst multumit de ele .
|
 |
|
|
Am renuntat la incalzitoarele interne ,pentru a mai face ceva loc  si miam luat doua externe,si o pompa pentru a lega cele doua rezervoare.
|
 |
|
|
|
Foarte corect ,sa nu de abatem de la subiect.
|
 |
|
|
|
Oricum la sump sunt si parti bune si rele,Mi leai spus pe cele bune decat.Umezeala ,zgomot..trebui mentionat si ele.Si oricum este bine sa ai si loc destul pt sump,am mai discutat cu tine ,tin minte despre trecerea la sump.
|
 |
|
|
Dar de ce renunti la filtru extern si vrei sa treci la sump! Nu mai facea fata externul imi aduc aminte ca til luasei pe Hercule.
|
 |
|
|
|
Sall,zi mi si mie daca teai gandit la un cutremur.Va supravietui cele 3 bazine,mult prea apropiate de suport.
|
 |
|
|
Este postat un filmulet cand manaca ,cand se satura nu este asa palpitant
|
 |
|
|
|
Rezervoarele au 12 litri fiecare le voi folosi ca prefiltrare la chiller , antrenate de un eheim 2000 + la minim setata .
|
 |
|
|
Am sarit nivelul de peste 100 litri de material filtrant,la un bazin de 640 litri
|
 |
|
|
|
O
|
 |
|
|
|
Am reusit sa montez rezervoarele de inox,am mers pe robineti si coturi de plastic.Imi mai trebuie niste furtun sa le leg si gata.Sunt umplute cu biobool, matrix si ceva micromec Si un mincig pt arowana.
|
 |
|
|
O poza facuta azi la bazin.
|
 |
|
|
La pestii papagali am renuntat duminica ,avem trei bucati .Incepuse sa se certe cu Chitala,imi pare rau de ei dar trebuia sa mai aerisesc si bazinul.
|
 |
|
|