Message |
|
Bravo!
|
 |
|
Foarte riscanta treaba asta cu poxipol-ul! Dai cu silicon special pentru acvarii. Pentru siguranta ta poti pune intaritoare (transversala intre fata si spate sau doua longitudinale pe geamul din fata si pe gaemul de pe spate). Cordonul de silicon ar trebui sa aiba 1-2mm.
|
 |
|
S-a dat toata. Se poate inchide anuntul.
Imi pare rau ,,djphazer" , dar am dat anuntul cu contact pe telefon, ca nu am avut timp de stat pe forum .
|
 |
|
Din productie proprie. Contact doar la telefon. 0740217673
|
 |
|
|
 |
|
Frumos foc, dar scoate ventuzele acelea inutile de pe spate...
|
 |
|
Bun venit Alin ,,spaima sticlelor de v...n"  Iti urez succes cu proiectul tau.
|
 |
|
Si dupa ce ,,Slefuieste" , degreseaza foarte bine cu alcool tehnic sau diluant!
|
 |
|
Cum adica l-ai curatat cu batul??  Cu lemnul-lemn pentru a nu zgaria geamul? Ce jagodie? Eu zic ca-i catea!!
|
 |
|
|
 |
|
Bun venit! Fara rautate iti scriu: pune-te pe invatat (si mai ales din problemele altora), ca ai de-unde si apoi sa te vedem cum defilezi. Succes!
PS: Sa nu crezi ca cei experimentati nu fac si ei prostii.
|
 |
|
Bun venit tizule ! Imi place mult bijuteria.
|
 |
|
|
 |
|
Frumusel acvariul si foarte verde! Bravo!!!
Am o intrebare: de ce pomenesti neaparat (am observat treaba asta la mai multi forumisti) de la cine ai cumparat fertilizanti. De reclama, drept multumire? Sunt mai multi care vand acesta combinatie de ,,chimicale". Pentru asta este deschisa sectiunea vanzari.
|
 |
|
|
 |
|
Hai, mai nene Alber iarta-l ca-i sarbatoare mare  , mai ales ca are sau avea frumusete de acvariu. De asemenea acvarii (mai bine zis, de parerile unui asemenea acvarist) chiar avem nevoie.
|
 |
|
Deci,te ascunzi de noi?!  Si tu ne arunci pe aici pe forum poze cu un acvariu amarat, cat suprafata unei mese de bucatarie (  de 12 peroane  ) ?! Rusinica!
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
pc.ciprian wrote:Sa stii ca o lunga perioada de timp am mers si eu cu pauza la pranz....nu are nici un efect asupra bazinului si asupra algelor....daca va fi sa ai un dezechilibru vei avea si cu pauza si fara. Eu mergeam pe pauza la pranz exact in intervalu care l`ai mentionat mai sus doar ca sa ma bucur si eu de bazin seara cand ajungeam de la munca. De cand sunt freelancer si stau acasa mai toata ziua aprind bazinu la 12 si il sting la fel ca si tine la 22, iar treptele de lumina nu sunt mai mari de juma de ora intre ele. Acum testez programu cu juma de ora intre ele, pana acum a fost 2h/1.5h
 Asa este domn" Cprian cu pauzele astea, nici eu nu cred ca au vreun efect. Ai dreptate, in cazul vreunui dezechilibru trebuie cautata si indreptata mai intai de toate cauza. Despre mutarea programului iluminarii de dimineata catre amiaza, sau de la amiaza catre seara pentru a ne bucura de el cand suntem noi prezenti( sau mai bine zis ,,trezi"  ) prin preajma lui, este cu totul altceva.
|
 |
|