@stefan din ce stii tu, un mascul fugareste o femela? Te intreb, ca de cand ii am, masculul rosu o cam fugarea pe cea albastra. Posibil sa fie si asta albastra, mascul. Dar in comparatie cu masculul rosu asta are inotatoarele mult mai mici.
@stefan eu asa stiu ca este femela. Mai am una rosie si este identica. Masculul este rosu si voalul mult mai mare. Acum l-am separat, intr-un borcan. Daca este bolnav sa nu imbolnaveasca si pe ceilalti pesti. Curios ca aseara nu avea nimic. Daca a fost batuta, in halul asta sa arate?
Poate exista o boala in felul acesta la ei? Arata ca o depigmentare a solzilor.
Salut. Stie cineva sa-mi spune ce ar putea avea femela asta de betta? Parca la tras cineva pe razatoare. Nu este apatic, chiar este vioi. Aseara nu avea nimic. Astazi dupa masa cand am ajuns din Ungaria si le-am dat mancare am observat ce are. Este depigmentat, ore o fi luat bataie?
A avut parte de tunsoare dupa foto. Adevarul este ca imi place putin mai salbatic, nu exagerat. Plantele cresc vazand cu ochii Acum fertilizez cu gama EasyLife si adaug si ferropol 24, doza zilnica.
Da, si asa este bine. Eu am spus de gaura pentru ca eu am 4 gauri de 32 date in panoul din spate, pe acolo imi ies toate firele si furtunele. Capacul inchide perfect deasupra si nu se vede nimic.
Eu as fi dus cablul pe muchia interioara a acvariului. Data o gaura mica deasupra luciului apei si iesit cu cablul pe acolo. Cablul il putea acoperi cu o plinta de plastic negru.
Salut. Caz rezolvat. De vina era acumularea de CO2. Am oprit CO2-ul peste noapte. Au incetat si bulele. Acum ramane sa fac schimbarea reactorului pe OUT.
Em am pus pe IN ca sa amestece bine CO2-ul in canistra. Este posibil sa se fi format o punga de CO2 in reactor si asta sa fi intretinut bulele in canistra.
Multumesc de sfaturi.
Probabil asa sa fie, CO2. Dar reactorul functioneaza deja de 3 spt. si nu am avut problemele astea. Am sa scot din functie CO2 sa probez teoria. Am desfacut acum capacul de la canistra. Totul este in regula. Daca era Oring-ul de pe stator de vina imi refula in capac. Deci asta nu este. Ramane sa opresc CO2 si sa verific.
Salut. Am o canistra externa Jebao 1200l/h. Toate bune si frumoase pana acum 2-3 zile. Am observat ca, trage, intra, aer pe IN. Am cercetat sa vad pe unde ar putea fi buba. M-am uitat cu lanterna prin lateralul canistrei, (este verde transparent si se vede) si se observa bule de aer. In mod normal, cred eu, ar trebui sa fie si scurgeri de apa acolo unde trage aer. Dar nu gasesc asa ceva. Singurul element intre canistra si sorb este un reactor de CO2, DIY, din filtru de apa, la fel, nimic scurgeri de lichid. Aveti vreo idee ce ar putea fii? Canistra am comandat-o din Germania, cu tot cu transport ma costat 350 lei.