Message |
|
Salut. Nu poate evita gaurirea bazinului. Trebuie pentru evacuarea apei ce rezulta in plus de la picatura. Pe langa asta trebuie apa curenta si canalizare, langa bazin.
|
 |
|
Pare BBA. Nu am avut asa ceva. Trebuie tratament cu apa oxigenata, 50ml-80ml H2O2 la 100l apa.
Cauta dupa BBA
|
 |
|
johnny wrote: Ceva poze
Poti face ochelari din ele
|
 |
|
Salut. Nu mi-am dat seama ca este intrara din living, era umbrita si am crezut ca este altceva. Referitor la teava de cupru. Eu am alimentarea la picatura tot prin teava de cupru, pana la intrarea in casa este PP, dupa este cupru. Poate are ceva, poate nu. De 1 an merge asa si nu am observat nimic in neregula. Unde mai pui ca din strada pana in camin reteau este cu teava de plumb  Cauta sa muti doar caloriferul de acolo, sa ai mai mult spatiu de manevra, in rest continua proiectul. Decat sa iti para rau ca nu ai facut schimbul la picatura, mai bine fa-l si daca este ceva in neregula nu il mai folosesti.
|
 |
|
Inceraca zeolit, iti scoate mirosul din bazin.
|
 |
|
Mitza wrote:Cam asta ar fi locatia pe care o am in cap, 150cm fi tandi pe mandi, deci un acvariu de 130 cred ca ar intra ok acolo.
Dupa cum puteti vedea am tras deja si tevi pentru apa IN, OUT.
Poate daca mi-as mai bate capul si as inlocui caloriferul cu unul mai mic in latime si mai mare in inaltime , as mai face ceva spatiu pentru un 150 sa zicem. Hmm

Salut. Caloriferul il poti desfinta de acolo, pui unul scara pe latura ingusta. Ce este panoul negru din dreapta imaginii?
|
 |
|
Esectul este acelasi, fie ca iese pe tubulatura de plastic, fie ca iese pe furtun.
|
 |
|
bsilviu2000 wrote:
dan.pavelescu wrote:Eu am avut aceeasi configuratie si n-am folosit niciodata numarator de bule 
In acest caz cum reglai debitul de CO2? Ma gandesc la faptul ca numaratrul iti da macar un ordin de marime, sa nu bagi CO2 foarte mult deodata...
Cred ca intrebarea era mai bine formulata asa: cate bule/s sa introduc in reactor, ca acestea sa fie dizolvate si sa nu se acumuleze punga de gaze in reactor.
Banuiesc ca si reactorul poate dizolva un numar maxim de Co2, constituit in b/s. Daca curge la propriu Co2 in reactor probabil gazul ramane nedizolvat.
|
 |
|
Un bazin mai "catolic decat Papa"
|
 |
|
Nu ai nevoie de carbune activ, tu vrei bazin palnatat. Carbunele se foloseste mai mult dupa tratament la pesti.
P.S. Nu mai scrie cu diacritice, nu se vad.
|
 |
|
Nu ai Hornbach la tine in oras? Acolo gasesti nisip ce ai nevoie, 1-3mm, quartz bej
|
 |
|
Am gasit vaselina siliconica pentru garnituri, la piese auto. Am fost sa imi iau niste piese pentru bus, am intrebat daca au asa ceva, si surpriza, aveau, 22 lei 100ml.
http://www.saratoga.it/it/prodotto/1/34-grasso/245-grasso-trasparente-al-silicone/
|
 |
|
David.Loghin wrote:Chiar foarte mare
am cautat apa la diferite izvoare si nu am gasit nimic cu un kh mai mic de 20
ma gandesc ca la schimbul saptamanal de apa sa pun apa distilata dar foarte posibil dupa sa fac rau pestilor
Incearca cu apa distilata de uz farmaceutic. Se gaseste la farmacie, dar nu stiu cat este pretul.
|
 |
|
|
 |
|
Te rezolva "varul"
|
 |
|
Ancamarketing wrote:
Scuze @qwerty de off topic.
Nici o problema @Anca
|
 |
|
next
|
 |
|
@vazilian, astea sunt rocile ceramizate.
|
 |
|
Cat este de eficient in dizolvarea Co2-lui? Eu ma gandeam in loc de furtun, care este flexibil, sa pun o tija de plastic rigida pana aproape de fundul borcanului dupa care sa montez la capat difuxorul Co2. Vad ca tu ai renuntat la teava din borcan, model bitanu.
|
 |
|
Ok, am inteles. Mersi de sfaturi
|
 |
|