| Message |
|
|
|
Da @stefan, ferropol 24. Deci pot administra doza zilnica, pe langa cei 2,5ml de easy. Nu voi da in alge. Astazi am mai adaugat si Easylife fosfo, aveam fosfatii mici. Am ridicat cu 0,2 ppm. Acum este undeva intre 0,5 si 0,6ppm.
|
 |
|
|
|
Salut. De ieri am inceput si eu fertilizarea cu Easy Life Profito. Am facut schimbul de apa si am dozat dupa cum spune producatorul. Mai departe trebuie sa fertilizez zilnic 2,5ml, am schimbul de apa la picatura si trebuie sa suplimentez fertilizantul ce il pierd la schimul de apa. Mai trebuie sa iau Kalium-Potasiu, cred ca am carenta, am niste frunze gaurite. Acum astept sa vad rezultatele cu Profito. Pot combina cu Fero 24?
|
 |
|
|
|
Salut. In mod normal, da. Trebuie sa aib? sistem si pentru incarcarea buteliilor cu robinet.
|
 |
|
|
|
Vand butelie CO2 0,5 kg, plina.. Verificarea valabila pana in 2019.
Pret 180 lei.
|
 |
|
|
|
Vand butelie CO2 0,5 kg, plina. Verificare valabila pana in 2019.
|
 |
|
|
|
La mine este la 3 bar. In capul reductorului este un surub cu cap imbus, de acolo se regleaza presiune de lucru?
|
 |
|
|
|
Revin in topicul acesta chiar daca este " stins"
Asa arata presiunea in manometrele mele. Cea din butelie este in parametri, pe zona verde, 70 bar. Cea de lucru este crescuta. Este normal? Sa o cobor in zona verde?
|
 |
|
|
Multumesc pentru aprecieri
|
 |
|
|
Cosmin wrote:Arata foarte bine.La o tunsoare nu te-ai gandit?
Dupa sedinta foto a avut parte de freza
|
 |
|
|
Salut. Revin cu un update la bazin 05.04.2014. Stiu, am sa fac si un jurnal
|
 |
|
|
Atasez foto cu butelia cumparata.
Si off topic, reactorul home made
|
 |
|
|
|
Asa mi-au spus. Poate ca legislatia asa prevede, nu stiu.
|
 |
|
|
Lucian wrote:Eu nu vreau sa cedeti in plasa cu lucruri facute in spatele tejghelei.
Aceeasi problema am avut si eu. Am tot cautat sa iau o butelie mai mare decat ce am acum, 0,5kg. Am tot cautat pe net, am gasit, dar multe cu verificarea expirata. Cei de la centru de incarcare au spus ca daca lor le pica pe mana vreo butelie iesita din verificare o retrag de la client fara drept de apel. Avand temerea asta am tot cautat . In cele din urma i-am intrebat pe cei de la centru de incarcare daca nu au asa ceva. Mi-au vandut una de la ei, 2kg, din stingator CO2, dar au pus robinet la ea. I-am intrebat daca este ok si au spus ca este ok, verificare pe 2 ani si o incarca fara probleme in timpul asta. Mai departe voi vede ce am sa fac cu ea dupa 2 ani, poate imi prelungesc ei verificarea. Butelia a costat 150 lei plina. Cand am timp atasez niste foto cu ea. Astazi am pus-o in functiune, si mai lucrez la un reactor de CO2 din filtru de apa. Acel filtru care l-am folosit ca prefiltru pentru canistra, dar am renuntat la ideea asta.
|
 |
|
|
kirucd wrote:Eu zic ca te complici inutil. Sfatul meu este sa umpli ambele canistre cu medii biologice si un
burete subtire la fiecare si sa pui burete in acvariu pe intake-ul (IN-ul) canistrelor, burete pe care
sa il speli in fiecare saptamana la robinet.
O zi buna,
Dragos
Am avut burete pe In, dar se colmata foarte repede. Nu imi place sa umblu prin acvariu si sa curga zoaiele din bureti. De aia am cautat ceva extern.
|
 |
|
|
|
Salut. M-am gandit la o varianta. Daca inseriez canistrele, oare functioneaza?
|
 |
|
|
@koala, consemnat  Renunt la prefiltru. Am doua canistre externe. Jebao1200l/h si Tetratec Ex700. Una o voi face cu filtrare biologica, cea mare, iar cealalta, Tetra filtrare mecanica. Mai cumpar 2litri de siporax si le configurez dupa cum am spus. Ce parere aveti de configuratia asta. Sfaturi pentru aranjarea ceramicii in canistra mare? Am la dispozitie mediile din Tetra, respectiv bioballs, inele ceramice, bile ceramice iar din canistra mare doua sertare cu inele ceramice BioceraMax 600 si siporaxul ce il voi cumpara.
|
 |
|
|
|
Am citit, stiu de recomandarea ta. Ideea era ca am vrut sa folosesc un material filtrant fin, cativa microni, dar nu functioneaza sistemul asta.
|
 |
|
|
|
În necunostinta de cauza am postat linkul. Nu am ?tiut despre neîn?elegerile de aici. Se poate ?terge leg?tur?. Eu am vrut doar o p?rere despre produsul respectiv. Nu am nimic cu respectiva persoana, nici nu o cunosc.
|
 |
|
|
Salut. Nu am rezolvat mare lucru cu acest sistem de prefiltrare. Se colmateaza repede, chiar si cu sita de 80microni. Aviz amatorilor: nu incercati asa ceva, pierdere de timp si bani.
Am gasit un prefiltru de la SUNSUN. Aveti experiente cu el? Sa incerc sau nu? http://www.tucradio-acvariu.ro/index.php?route=product/product&product_id=233
|
 |
|
|
|
Salut. Am revenit cu testul PO4. El arata cam asa. Undeva intre 0,05 si 0,1 Atasez foto, nu stiu cat de concludente sunt. No3 este la fel, 10mg/l. Acum am luat Flerropol24 sa incep fertilizarea cu el. Astept alte sfaturi.
|
 |
|
|