| Message |
|
|
Multumesc ,se poate inchide
|
 |
|
|
Astept oferte Pm.
|
 |
|
|
O poza 1000 cuvinte
|
 |
|
|
Acumulatori sunt noi.
|
 |
|
|
|
Vand acumulati panasonic 12 volti 24 amperi foarte buni pt UPS sau invertor 150 roni bucata.
|
 |
|
|
Pai voi spune cand va fii terminat complet,maine voi merge su el sa mai fac ceva retusuri la el.Inca nu miam achizitionat cablul de programare.  Si Va tin la curent cu investitia
|
 |
|
|
Va multumesc din suflet ,pentru amabilitate.
|
 |
|
|
Azi mi au venit sondele de temperatura .Au fost facute la comanda ,doua bucati.Si antena magnetica externa gsm.Am incercat oarecum un montaj provizoriu sa vad cat de bine merge.Saptamana viitoare sper sa il definitivez.Gsm imi vine luni .
|
 |
|
|
releul si modulul extensie temperatura.
|
 |
|
|
|
Am inceput si eu un proiect ,Avand probleme cu prizele programabile am renuntat la ele .Este un proiect destul de bun ,cu componente profii.Merg cu un controller Mitshubishi 24v modul de citire doua sonde de temperatura .Sondele am dat comanda sa mi le baga in rasina.Find legat la un gsm ,totul este monitorizat on line .Inca nu este terminat proiectul.
|
 |
|
|
|
Dau 4 bucati prize programabile 40 roni.
Oferta nu mai este valabila!
|
 |
|
|
Am vazut ca mi sa ars si al 2 incalzitor extern  .Probabil sa fi fost lotul prost  Am vb sa il dau la service ,daca va mai fi probleme cu ele voi merge pe cele interne de titan
|
 |
|
|
|
Am luat sa imi fac o idee despre produs .Si granulatie mare si mica ,dar decat sa imi fac o parere .Eu nu sunt multumit de piatra ponce sincer,incearca poate merge si esti multumit . d
|
 |
|
|
Piatra ponce daca este cea cumparata de la Razvan sa stii ca nu este la fel ca Matrixul.Am cumparat si eu si cea mai mica si cea mare si este diferenta.
|
 |
|
|
Asteptam sa vedem si sa luam si noi ce este folositor  Si util.
|
 |
|
|
Pai sa gandit bine la filtrare  Foarte eficient si spatios la ce are el acolo.Mult loc sub bazin.Succes cu proiectul.
|
 |
|
|
Frumos proiectul  Poti sa mergi pe canistre externe in loc de filtre ,si iti zic ca fac cata cu brio.
|
 |
|
|
|
Pompa magnetica IWAKI este cu palete ,cea booster este cu roti dintate .Eu unul tind si cred ca este mult mai eficienta cea booster ,problema este durata de viata la ea ei spun ca merge bine in jur de 4 ani.
|
 |
|
|
 Rabdare de Chinez batran,se vede ca o sa ai lumina beton la bazin
|
 |
|
|
Am o baterie de 3 ventilatoare de 120 mm 24volti plus sursa de 24volti .Industiale.
|
 |
|
|