[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny
Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Ainceput curatenia de schimbare de covoare Maine sper sa pun o poza cu noul covor
Azi am inceput sa imi scot din substrat ,sa il inolcuiesc cu cel de la jbl .Sper sa fi facut alegerea buna. Am vazut la cineva un bazin si mia placut mult .Dupa Paste sper sa mil inlocuiesc.
Eu cand am facut suportul pentru bazin l-am facut la o firma si mia facut calcule si mia garantat la o incarcatura de 3 tone (teava rentangulara 50x50x3mm.Dar foarte important miau zis sa nu slefuiesc sudurile pierzi mult din garantie.Si ce mia placut dupa ce lau sudat lau pus in cuptor pentru detensionare .
La capitolul filtrare am inchis pravalia Posibil sa fie adevarat ce zici .Am de gand sa mai fac ceva la bazin ,ceva inteligenta.
Azi mia ajuns comunicatorul gsm si controllerul dintre releu si comunicator,Releele mi lea trimes un prieten (omrom) si bonus un filtru deparazitare TDK
Voi schimba substratul cu nisip negru,am vb si joi il voi avea.A m vazut la cineva si mia placut mult
Scuze de calitatea pozelor sunt dupa sprizz Am intrat in concediu
Felicitari Multa rabdare si chin ....Dar au inceput sa se vada recolta,Sa te bucuri de el
Azi este ziua in care ma simt multumit de cum arata apa De cand am suplimentat filtrarea,pot zice cu mana pe Inima ca apa este cea mai curata . Cred ca acum am ajuns la ce am vrut
Daca mai creste un pic ,se face mai mare ca tine Sa ti traiasca
Ultima strigare sunt super bune ca filtru ,trebui decat legata o pompa externa sau merg pe returul sau turul la filtru extern
Ultimul pret 200 roni urgent.
INTERIOR
Am reusit sa imi montez cele doua butoaie de inox de 19 litri bucata .Le-am scos pe cele de 12 litri ,asa ca renunt la ele Le-am burdusit pline cu matrix
Doua bucati rezervoare inox de 12 litri bucata legate intre ele ,folosite de mine si ceva bioboll bonus .300 RONI
Vand doua rezervoare inox de 12 litri legate intre ele.Au fost folosite de mine ,dar am trecut la altele mai mari.Plus bonus bioboll.300 roni.
Da intradevar ,daca ai vazut in poze se vede .Am siguranta pe sursa de 2 amperi cu diferential
Da este destul de multa industrie ,Nu ma asteptam sa fie asa complicata treaba .Vorba romaneasca MERGEM INAINTE Am reusit ,problema era ca dac facem programare functioneaza abia a doua zi . Oricum am sa scap de priza aia ,voi trece la alt nivel
Si inca o poza ,afisajul este luminat verde. Este un controoler profi
Am mai cumparat cateva acareturi ,sigurante abb 2 amperi ,relee omrom 24volti .Am terminat si de programat controlerul 2 intrari sonde temperatura (unul pt incalzitor si cel de al doilea senzor ventiatoarele din capac) 4 prize independente (UV,Moonlight si neoane).

Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Go to: