[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Nick4youtoo
Forum Index » Profile for Nick4youtoo » Messages posted by Nick4youtoo
Cumpar un incalzitor pentru un acvariu de 130 de litri. Astept oferte, prin PM, sau chiar aici.
Pestii s-au dat, sper sa se bucure toti cei care i-au primit!
As vrea sa ii dau in diferite parti pentru ca sunt cateva perechi care depund. As vrea sa ii dau pentru ca dupa cum puteti vedea, in ultimul timp am cam lasat acvariul in paragina, in plus as vrea sa incep un nou concept. As vrea sa incep o noua ciclare pentru ciclide africane, sau discusi. Daca cineva are asa ceva si vrea sa imi dea la schimb ii accept cu placere, eventual daca aveti plante, la fel, le accept cu placere. Trebuie sa o iau de la zero si mi-ar fi de mare ajutor. Va multumesc si va atasez cateva poze informative!
S-au dat, va multumesc pentru gazduire, se poate inchide topicul.
Donez Guppy, sau schimb cu plante, am circa 100 de exemplare.
Ma intereseaza pe mine toate plantele!
O femela de scalar i-am donato colegului de pe forum sanduc_claudiu! Astept un feedback, sa stiu si eu ca a ajuns cu bine femela!
Scuzele mele Alber, am tastatura in romana si scriu pentru licenta de ceva timp, asa ca m-am obisnuit sa folosesc diacriticele!
Donez Scalarii, si as vrea sa îi dau în 3 parti diferite, a nu se întelege gresit. Nu este nici un moft ca îi dau în 3 parti diferite, ci as vrea sa îi despart pentru ca se bat ca chiorii. Sunt 2 femele si un mascul, cândva ambele femele au depus cu masculul, dar de vreun an, nu mai reusesc sa tina icrele cu nici o femele. Le depune, ssi peste 3 zile le mananca. Acum am observat ca masculul le-a atacat aripioarele, stiu ca se regenereaza, asa ca daca aveti grija de ele cu siguranta îsi vor reveni. Masculul este perfect sanatos. Iar daca se poate, si daca aveti plante sa îmi dati la schimb, nu m-as supara. Dar nici daca nu aveti nu ma supar.

image

Am corectat eu postul, dar am rugamintea ca de acum incolo sa nu mai folosesti diacriticele.

Multumesc,
Alber

Scad pretul la 8 ron 5 bucati. Sau accept la schimb plante.
In principiu pretul este de 10 ron 5 bucati, precizez ca sunt puiuti. Nu pot sa apreciez cam cate bucati am, dar sunt destui.
Am hotarat sa dau defapt 4 femele de scalar, doua s-au dus deja la un baiat care nu are cont pe forum, iar celelalte doua sunt destinate Arynei. Am dat si pomaceea, va multumesc pentru gazduire, se poate inchide. Si imi cer scuze in fata celor care m-au contactat, dar am incercat sa fiu cat mai docil, si sa merg pe premiza primul venit, primul servit.
Dupa cum spune titlul donez 3 femele de scalari mature, cu cateva depuneri la activ, si vreo 20 de melci pomacea. Daca aveti si puteti sa imi dati ceva plante la schimb nu ma supar, dar nici daca nu aveti nu ma supar.
Daca mai este valabil anuntul, le-as vrea eu. Astept un raspuns, multumesc!
m-ar interesa si pe mine, daca nu le ridica nimeni, vin eu in cursul zilei de astazi. Multumesc!
Mai aveti melci asasini? As vrea si eu un pachet, dar cat mai repede posibil. Am trimis si PM ieri si asteptam un raspuns! Inca astept raspunsul, multumesc!
Daca nu ii da-ti masculul de scalar, l-as vrea eu. Multumesc si astept un raspuns! O seara buna.
salutare, unde in bucuresti locuiesti? sunt interesat de plante!
Mi-au eclozat icrele de scalari de ceva timp, deja le-au cam dat drumul parintii sa se plimbe prin acvariu, insa am citit ca ei se vor hranii la inceput cu naupli de artemia. Am gasit la hornbach, dar vreau sa stiu mai exact cand le pot da sa manance? Va multumesc!
Buna seara, m-ar interesa pe mine! Am un acvariu de 130 de litri!

Forum Index » Profile for Nick4youtoo » Messages posted by Nick4youtoo
Go to: