[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Donez Scalari  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
Nick4youtoo
Junior member
[Avatar]

IP:

Donez Scalarii, si as vrea sa îi dau în 3 parti diferite, a nu se întelege gresit. Nu este nici un moft ca îi dau în 3 parti diferite, ci as vrea sa îi despart pentru ca se bat ca chiorii. Sunt 2 femele si un mascul, cândva ambele femele au depus cu masculul, dar de vreun an, nu mai reusesc sa tina icrele cu nici o femele. Le depune, ssi peste 3 zile le mananca. Acum am observat ca masculul le-a atacat aripioarele, stiu ca se regenereaza, asa ca daca aveti grija de ele cu siguranta îsi vor reveni. Masculul este perfect sanatos. Iar daca se poate, si daca aveti plante sa îmi dati la schimb, nu m-as supara. Dar nici daca nu aveti nu ma supar.

image

Am corectat eu postul, dar am rugamintea ca de acum incolo sa nu mai folosesti diacriticele.

Multumesc,
Alber

This message was edited 2 times. Last update was at 15/01/2013 22:17:48

[Email] [Yahoo!]
Nick4youtoo
Junior member
[Avatar]

IP:

Scuzele mele Alber, am tastatura in romana si scriu pentru licenta de ceva timp, asa ca m-am obisnuit sa folosesc diacriticele!
[Email] [Yahoo!]
Nick4youtoo
Junior member
[Avatar]

IP:

O femela de scalar i-am donato colegului de pe forum sanduc_claudiu! Astept un feedback, sa stiu si eu ca a ajuns cu bine femela!
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Donatii
Go to: