[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Nick4youtoo
Forum Index » Profile for Nick4youtoo » Messages posted by Nick4youtoo
Vand 5 scalari, dintre care sunt si 2 perechi depunatoare. Depun aproape saptamanal. Scalarii sunt maturi au circa 10-15 cm, iar pretul este de 15-20 de ron in functie de marime, iar pereche 30-35 ron.
http://img826.imageshack.us/i/pa090001z.jpg/
http://img101.imageshack.us/i/pa090006.jpg/
http://img27.imageshack.us/i/pa090004.jpg/
Salutare din cate am inteles melcii asasini nu se ating de pomacea, ci de cei maidanezi, care imi dau ceva mai multa bataie de cap. Se pare ca nu prea pot sa scap de ei, mi-am deciclat acvariu ca sa pot sa scap de ei si cu toate astea tot au mai ramas cateva icre care au eclozat dupa ce l-am reciclat. Sper ca acesti melci asasini sa nu omoare doar melcii ci si icrele lor...
Daca nu le dai, ma bag si eu sa iau!
Dupa cum spune si titlul, cumpar melci asasini! Astept oferte. Multumesc!
Dolly, ai idee cam cat dureaza sa eclozeze icrele, sunt in acvariu cam de circa 3 zile.
Mersi, efortul nu este deloc mare, nu o sa fac febra musculara la degete... Multumesc!
Deci sa inteleg ca in principiu este foarte bine sa stea in acvariu cu puii lor, sper sa nu ii manance atunci cand or sa eclozeze... Multumesc!
Buna seara, vreau sa stiu si eu care sunt etapele. Am 2 scalari pereche intr-un acvariu de 130 de litri si au depus pe frunza unei plante. Vreau sa stiu cam cat dureaza sa iasa puiutii, si daca ar fi necesar sa ii scot si parintii din acvariu la un moment dat. Multumesc!
Nu mai am puiuti, imi pare rau. Am specificat ca se poate inchide topicul. Din cate stiu eu assasini nu omoara decat corciturile, nu si pe cei de rasa.
S-au mai dat inca 20 de puiuti. Se poate inchide, s-au dat toti! Multumesc pentru gazduire!
S-au dus 6 pomacea la anormallu! Si inca 20 la inca un baiat, nu mai stiu exact cine! Multumesc, si inca mai astept sa va interesati, mai am cativa, si daca nu ii dau pana sambata ii arunc!
Salutare, se poate chiar si astazi, undeva in berceni! Oricati ai vrea! Astept un raspuns!
Rog un admin sa treaca anuntul la donatii! Multumesc!
Pot sa spun ca xeroxclona este un user care isi merita tot respectul. M-a ajutat foarte mult, deci stati linistiti ca nu este nici un fel de pacaleala! ;) Va salut si va doresc o zi buna!
Au mai plecat inca 6 pomaceei la coxanelu! Mai astept sa ma contactati! Multumesc!
E cam foarte cald si nici nu prea as vrea sa ma incurc cu posta romana sau curier! Si pana la Oradea e foarte mult! Multumesc pentru interes!
Au mai plecat inca 14 puiuti la bizar79xxx! Astept in continuare PM! Multumesc!
Kmol a primit 6 puiuti de pomaceea. Mai sunt inca destui de donat! Astept sa imi dati PM! Multumesc!
Plantele au plecat la Kmol, impreuna cu 6 puiuti de pomaceea! Deci se poate inchide acest topic! Va multumesc!
Jolie a primit 7 puiuti! Mai am in acvariu cam 50 de bucati, astept sa imi da-ti PM cei care vreti! Multumesc!

Forum Index » Profile for Nick4youtoo » Messages posted by Nick4youtoo
Go to: