Message |
|
Ai vazut ca am scris ca este oprita pentru tine, deci vorbim la telefon, cum am stabilit! 
|
 |
|
Pana maine la ora 13 sunt rezervate, daca cel care le-a rezervat nu vine sa si le ridice, ti le dau tie, bine ar fi sa vi tu la gazarului... Multumesc! Eventual iti las pe PM numarul meu de telefon!
|
 |
|
Cam asta ar fi cantitatea de care dispun, de Limnophila aquatica! E cam un lighean plin!
|
 |
|
Schimb doi punctus conconius, cu un pui de caras sau chiar doi, accept schimb chiar si cu neoni! Multumesc !
|
 |
|
Multumesc, si o zi buna iti doresc si eu!
|
 |
|
Iarta-ma dar nu prea as vrea sa ma incurc cu posta romana, sau curiere, e cam greu...As prefera sa fie cineva din Bucuresti si sa vina sa le ridice! Multumesc pentru interes!
|
 |
|
Te intereseaza 2 punctus conconius? Astept raspuns! Multumesc!
|
 |
|
Donez o cantitate destul de mare de Limnophila aquatica, le-am scos din acvariu, sunt circa 8 fire destul de lungi, ajunsese la 1 m un fir! Daca in 2-3 zile nu se dau, or sa ajunga la gunoi! Astept PM ! Multumesc!
|
 |
|
O sa ajunga, si la tine Jolie. Pana acum nimeni nu s-a interesat cum sa ia melcii...
|
 |
|
Cum crezi tu...
|
 |
|
Ti-as da cu cea mai mare placere, dar esti din caracal si eu sunt din bucuresti! Daca ai vreo idee cum sa procedam....
|
 |
|
Donez puiuti de Pomacea!
|
 |
|
Buna ziua, se poate sa ajunga la mine plantele? Stau tot in berceni in straja! Multumesc
|
 |
|
Daca stiam ca aveati pietris va spuneam si de el, oricum este binevenit daca il mai aveti, pentru ca inca nu am ajuns sa cumpar de la hornbach! Multumesc pentru melci!
|
 |
|
Tin sa va anunt, ca dupa ce am schimbat 3 zile la rand cate 20 de litri de apa din acvariu, apa si-a revenit si plantele au inceput sa creasca, deocamdata le e bine. Dar cu prima ocazie cand am pe mana bani, ma duc sa cumpar alt pietris si substrat. Ceea ce speram, s-a adeverit si sunt destul de mutumit deocamdata pana si pestii din acvariu se simt destul de bine, carasii au inceput sa se joace, inaota liberi, sunt foarte mandru de ei, sunt niste pesti frumosi, dar nu foarte curati. A cam inceput sa imi placa sa ma balacesc, abea astept sa trebuiasca sa schimb toata apa din acvariu ca sa pot pune substratul si alt pietris. Va multumesc pentru sfaturi!
|
 |
|
Bine, oricum zilele astea sper sa ajung la hornbach sa imi iau substrat!
|
 |
|
Alber, am dat PM! Multumesc!
|
 |
|
O sa tin cont de fiecare sfat si va promit ca asa voi face, acum prioritatea mea este sa iau substratul si sa schimb pietrisul artificial! Va multumesc mult de tot pentru sfaturi!
|
 |
|
Ciclarea ma omoara... In concluzie ar trebui sa iau acvariul de la zero dupa cum am spus si eu. Cam cati litri de substrat pentru plante sa imi iau? Vreau sa pun plante doar pe spatele acvariului pentru inceput!
|
 |
|
Nu am zis ca nu imi face placere, eu am spus doar ca o sa imi fie greu, cred ca acum ar cam trebui sa o iau de la zero. Apa este din ce in ce mai incetosata! 
|
 |
|