| Message |
|
|
|
Bine ai venit!O poveste frumoasa,dar probabil necesara.Cu totii gresim dar putini invatam din greseli.Se pare ca tu ai reusit si ai invatat din greselile tale,si probabil din greselile altor utilizatori de pe forum.Si da merita o partenera regele!
Ape limpezi!
|
 |
|
|
Multumesc  ,astept si eu sa creasca mari sa ii vad cat de frumosi sunt!Eventual poate cu numarul mare de pui pe care ii am,mai exact 30 si ceva,nu reusesc sa ii numar bine[molly+guppy] o sa ii conving pe parinti sa mai achizitionam un acvariu mai maricel  .Daca nu ii voi dona  .
|
 |
|
|
scorpionul wrote:
xenon wrote:Buna seara,astazi mi-a facut pui o femela de molly,vreo 15 la numar.Eu nu am mai vazut pui de molly,dar mi se par ciudati,nu au burta,sunt micuti in comparatie cu cei de guppy si abia inoata.Si inca o nelamurire,din cei 15 pui,3 sunt albi,provenind dintr-o pestoaica bineinteles neagra,aveti ceva explicatii?Multumesc!
explicatia e mai simpla decat crezi: daca dintr-un cuplu de culoare iese un copil alb, cine crezi ca si-a bagat pu...tza pe acolo? Un vecin alb...
Probabil,dar cine?Guppy?Sa fie dinainte de a-i dona?Bine ca nu i-a vazut sotul pe aia albi,era belea mare pe capul femelei  )
L.E. : Aha!Am gasit Molly albino.
Oare omul de la care i-am cumparat sa fi tinut femela in acvariu cu un albino?Sau sa fie din samanta de albino?
|
 |
|
|
|
Buna seara,astazi mi-a facut pui o femela de molly,vreo 15 la numar.Eu nu am mai vazut pui de molly,dar mi se par ciudati,nu au burta,sunt micuti in comparatie cu cei de guppy si abia inoata.Si inca o nelamurire,din cei 15 pui,3 sunt albi,provenind dintr-o pestoaica bineinteles neagra,aveti ceva explicatii?Multumesc!
|
 |
|
|
Am mai scapat de o parte din ei,incerc sa ii dau si sa inlocuiesc cu timpul cu pesti de talie mica,momentan strang bani  .Acum barbatusul nu mai prezinta acele probleme,deci intr-adevar aglomeratia era de vina,acum am doar zebrele,molly si corry.
|
 |
|
|
Foarte frumos!Felicitari sa ii ai satatosi!Nu am terminat de citit tot topicul dar promit ca am sa o fac,am ajuns la discutia cu bombele co2,eu iti recomand pentru co2 acel difuzor + pastile de co2,nu mai stiu exact firma dar se pune o pastila la 200 de litri,am un prieten care foloseste si pot recunoaste ca de fiecare data cand ii vad acvariul ochii mei intra pe modul "eyegasm"!Solutia e buna,acum strang bani sa acizitionez si eu  .Bafta!
|
 |
|
|
|
Am o intrebare.Filtrul este pozitionat bine?,din cate stiu trebuie sa fie la nivelul apei,corectati-ma daca gresesc dar asa scrie si pe cutie la mine.
|
 |
|
|
|
Bine ai venit vecine!
|
 |
|
|
|
Bine ai venit ! Ape limpezi.
|
 |
|
|
|
Cumpar java moss[1-2 poturi],Alternanthera Reineckii Roseafolia[cateva fire],Marsilea Hirsuta[1 pot].Anuntul valabil doar pentru Iasi.Ma deplasez dupa plante.
Astept oferte.
|
 |
|
|
Raresshh wrote:Ceea ce cauti tu(daca vrei ca cel din imagine) nu prea cred ca gasesti in Romania,doar in strainatate,si se vand cu bani grei(50-70euro,poate chiar mai mult).Succes.
Eu am postat aici in speranta ca are cineva de pe forum si il pot achizitiona mai repede,oricum am vorbit la un pet shop si a spus ca in cateva saptamani da comanda de betta si il sun si o sa ii spun de care vreau.
|
 |
|
|
|
Absolut superb!O mica intrebare insa,cum ai prins acea creanga si de la ce copac este?
|
 |
|
|
|
Anunt valabil!
|
 |
|
|
Buna ziua!Doresc sa achizitionez un peste betta cu coada tip halfmoon.Sa fie tanar,mascul bineinteles si de preferat culorile galben,rosu,sau diverse combinatii.
Exemplu :
Astept oferte.
|
 |
|
|
popescu.cristian10 wrote:sal,nu sunt multumit de filtru meu,am un filtru resun sp-900l,as vrea sa il schimb,ce sfaturi imi dati,cel pe care il am nu prea filtreaza bine apa,sunt nevoit sa scimb foarte des[la 3-4 zile]as vrea sa iau unul care are abs mai mare si refulare mai mica,voi ce ziceti?ceva sfaturi?acvariu are 56 litri[40l brut].
Este ciclat acvariul?
|
 |
|
|
|
Superb bettanul.Sa-ti traiasca!
|
 |
|
|
|
Imi plac exemplele date si am sa caut pe internet informatii despre fiecare ca sa pot vedea pe care ma hotarasc sa iau.Momentan sa vad la un coleg daca doreste pesti pt acvariul lui daca nu ii voi pune la donatii.Multumesc.
|
 |
|
|
tudosie eugen wrote:Ca sa ai rcs trebuie sa ai si pesti cu care sa traiasca. deci miiiiiiiici si cu gurita miiiiiica - neonii nu se incadreaza acolo, ramai repejor fara TOTI puii de RCS. Oricum, da cumva pestii aia ... doneaza-i sa scapi de ei.
Asta intentionez sa fac,sper sa mai reziste pana ce trece frigul ca nu pot sa ii scot afara pe asa o vreme.Imi puteti spune niste specii de pesti cu care se inteleg crevetii in special?In afara de ceele spuse de vereb pentru a-mi face o lista de pe acum si sa incep sa caut.Multumesc!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
vereb wrote:nu stiu daca acvariul tau s-a ciclat cum trebuie,
referitor la RCS si pesti,iti decimeaza gupy,zebre, parca ti-am spus asta pe PM.
as pune ceva rabore mici (galaxy,nike,boraras maculatus etc ) si vor trai RCS in armonie cu ei 
Stiu ca mi-ai spus,dar vreau sa scap de vivipari si sa cumpar in asa fel sa pot avea si rcs.Acvariul este ciclat cam de o luna si ceva.
|
 |
|
|