[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pui molly  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Buna seara,astazi mi-a facut pui o femela de molly,vreo 15 la numar.Eu nu am mai vazut pui de molly,dar mi se par ciudati,nu au burta,sunt micuti in comparatie cu cei de guppy si abia inoata.Si inca o nelamurire,din cei 15 pui,3 sunt albi,provenind dintr-o pestoaica bineinteles neagra,aveti ceva explicatii?Multumesc!

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

xenon wrote:Buna seara,astazi mi-a facut pui o femela de molly,vreo 15 la numar.Eu nu am mai vazut pui de molly,dar mi se par ciudati,nu au burta,sunt micuti in comparatie cu cei de guppy si abia inoata.Si inca o nelamurire,din cei 15 pui,3 sunt albi,provenind dintr-o pestoaica bineinteles neagra,aveti ceva explicatii?Multumesc!

explicatia e mai simpla decat crezi: daca dintr-un cuplu de culoare iese un copil alb, cine crezi ca si-a bagat pu...tza pe acolo? Un vecin alb...

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

scorpionul wrote:
xenon wrote:Buna seara,astazi mi-a facut pui o femela de molly,vreo 15 la numar.Eu nu am mai vazut pui de molly,dar mi se par ciudati,nu au burta,sunt micuti in comparatie cu cei de guppy si abia inoata.Si inca o nelamurire,din cei 15 pui,3 sunt albi,provenind dintr-o pestoaica bineinteles neagra,aveti ceva explicatii?Multumesc!

explicatia e mai simpla decat crezi: daca dintr-un cuplu de culoare iese un copil alb, cine crezi ca si-a bagat pu...tza pe acolo? Un vecin alb...

Probabil,dar cine?Guppy?Sa fie dinainte de a-i dona?Bine ca nu i-a vazut sotul pe aia albi,era belea mare pe capul femelei )

L.E. : Aha!Am gasit Molly albino.
image
Oare omul de la care i-am cumparat sa fi tinut femela in acvariu cu un albino?Sau sa fie din samanta de albino?

This message was edited 2 times. Last update was at 03/03/2012 11:09:24

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

orice e posibil. Eu nu am fost langa ei in noaptea nuntii.

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Din cate stiu eu, un ovul nu poate fi fecundat de doua ori. Adica "samanta" sa provina de la doi masculi. Odata fecundat, femela poate "umbla" pe la 'spe masculi caci n-o mai face decat de placere ca sa zic asa

Probabil prin stramosii puilor astora au fost ceva albino si iaca s-au manifestat niste gene. Ori sa se fi petrecut ceva in timpul cresterii de la fecundare incoace si astia sa fi iesit mai cu mot...pana la urma n-ai de unde sa stii sigur. Sau, am mai citit ca la vivipari femela poate stoca "materialul" masculului si sa duca mai multe nasteri la rand din materialul respectiv...poate nu vine samanta de la pestii tai.

Sa-ti traiasca, sa te bucuri de ei Molly albino eu unul n-am vazut pana acum, asa ca esti "special"

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Multumesc ,astept si eu sa creasca mari sa ii vad cat de frumosi sunt!Eventual poate cu numarul mare de pui pe care ii am,mai exact 30 si ceva,nu reusesc sa ii numar bine[molly+guppy] o sa ii conving pe parinti sa mai achizitionam un acvariu mai maricel .Daca nu ii voi dona .

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: