Hello!! Am noutati!!! Avem din nou oua!!Azi au depus.
Koala imi dai vesti bune!!!! Nu am vazut pe viu cum arata un Scalar crescut in conditii optime, insa ma bucur daca pestiucii mei sunt doar mai micuti. Cred ca au scapat ieftin in cazul asta.
Nu cred ca sunt constipati pentru ca ii vad facandu-si nevoile. Oricum, o sa caut si o sa le cumpar Artemia congelata. O sa atasez mai jos o poza cu el vazut din fata.
Hehehe o ochisem pe Vallisneria de ieri, insa iti multumesc ca m-ai anuntat. O sa cumpar, doar ca peste cateva saptamani cand se echilibreaza si acvariul si mai dau si eu de ceva $$$
Apropo, ieri am facut un test de amoniac iar rezultatul este 0. Bacteriile isi fac treaba, iar eu urmez cu sfintenie indicatiile. De asemenea curat in fiecare seara depunerile de excremente.
Paradoxx, ma bucur si iti multumesc in acelasi timp pentru cuvintele frumoase!! Nu ma asteptam
Au avut o viata trista (putin spus). Vorbind la general acum (si nu are legatura cu vreo persoana cu care am vorbit pe acest forum), ma revolta cei care considera pestii doar niste mici chestii colorate care se fataie stanga dreapta, iar daca unul o mierleste, nu-i bai, se gasesc la pet shop altii si se reface numarul lor in acvariu… Ar trebui vazuti si ei precum un caine/pisica/papagal etc. si sa primeze binele lor in fata egoismului si ignorantei. Din greseli se invata, dar atunci cand persisti si nu inveti nimic…. Nu mai ai scuze.
Va urez o seara frumoasa si niste pozici in continuare: