[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LeicaBogdan
Forum Index » Profile for LeicaBogdan » Messages posted by LeicaBogdan

image
image
image
image
image
dupa un reset la acvariu pentru ca se facuse o adevarata jungla...numai aveau ramirezi loc sa inoate de atatea plante....am tras o sesiune foto

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
curiozitatea m-a impins sa le incerc pe amun2. Parerea mea...toate fac mai mult rau decat bine...murdaresc substratul intr-un hal in care nu ti-l imaginezi. am scos sifonand substratul cam 4-5 galeti negre ca carbunele...iar la testul de co2 din apa...nu s-a vazut nici o diferenta...daca vrei o varianta mai ieftina mai bine folosesti o bomba...
ti-am scris offline pe messenger ;)
tu ai zeolit ma in sump? nu stiam...asta explica unele chestii
mdea...mai ales ca sunt mai ieftine ce iau ele decat...ce luam noi chipurile prin donatii sau de la un prieten cum mai mint unii dintre noi
gh si kh sunt la limitele maxime...pentru ca asa vin de la robinet. la noi la constanta e cea mai dura apa din toata tara.

baga mai multe plante si co2 bagi dupa vreo o saptamana cand si-au format plantele radacini. de stat la suprafata apei stau si cand schimbi brusc un paramateru din apa, dar si in cazul tau din cauza lipsei de oxigen
AndreiPro wrote:Daca imi propuneam sa fac aceste cheltuieli era una, eu am vrut sa scot in evidenta faptul ca m-a luat valul )) daca la inceput am zis ca-l tin pe cel de 20l fara alte cheltuieli, pana sa ma trezesc ..... si sincer sa fiu REFUZ sa fac un calcul, ii dau inainte, de exemplu in seara asta ma duc sa mai iau niste pietrish si ... orice mai pica in mana )))

crezi ca si-a propus cineva...sa cheltuie atata de la inceput?

cat despre microbul asta se scapa destul de usor...cu un pic de stricnina vb tatalui unui prieten de aicea de pe forum.
mersi ...zilele astea astept si un pot de hc ;)) ca sa ii dau drumu mai repede la covorasul de hc
un mic update: azi dimineata cand sa plec la munca...am vazut 2 puiuti misunand prin acvariu, se pare ca endlerii mei s-au tinut de treaba
si asa de dimineata cand m-am uitat erau femelele cu burta mare.
@Zifnab , nu stiu de nici un skimmer de nano, eventual ar putea fii distrus biofilmul daca ai indrepta returu de la filtru, ca sa faca valuri la suprafata apei, dar in felul asta pierzi co2. eu adun biofilmul cu o cana la 2 zile.
Cat despre endleri, nu sunt multi ca sunt mici. de cand i-am bagat in acvariu cei 6 masculi fugaresc de zori femele (2 la numar).

@vereb nu ar da bn niste pietre...am incercat...si plus de asta cam asta e aranjamentu care o sa ramana...tot ce ramane acuma de facut e sa stau sa astept sa creasca plantutele sa faca tufe.
bine ai venit
sper sa reusesc sa fac si un covoras de hc.
bn, bn pentru tine dolly o sa scot si o sa umplu tot spatele de Prosepinaca palustris
e bn asa ?
dap e pentru inceput egeria, cu toate ca ma gandesc sa o las linstita si pe viitor in spatele buturugii unde nu se vede.
k....acum detalii daca insisti.

Substrat Fertil : dubla root, amestecat cu duplarit
Substrat inert : volcanit de la aquamedic.
Iluminare: Aquatic Nature Solar Duo Boy 13 W + 2 x Blue Led
Filtrare : un filtru extern boyu pentru nano.
Incalzitor: Sicce de 25 de w .
Co2 : butelia de 0.5 JBL fara controller
Fertilizare lichida: urmeaza in vreo 2 saptamani sa incep cu dupla plant si dupla plant 24
Apa de osmoza in proportie de 80%

Flora:
- Hemianthus callitrichoides
- Staurogyne sp
- Egeria densa
- Pogostemon helferi
- Prosepinaca palustris
- Cryptocorine nevilii

Fauna:
- 8 Endler-i
- 1 melc asasin
image
image
image
se poate inchide multumesc.
daca gasesti si niste plante care sa se potriveasca acolo, cred ca o sa iasa super misto.

Forum Index » Profile for LeicaBogdan » Messages posted by LeicaBogdan
Go to: