| Message |
|
|
salutare. si te asteptam duminica la intalnire. incet, incet ne facem o gasca mai mare astia din constanta 
|
 |
|
|
|
poza e de slaba calitate...aparatul foto numai merge si asta e facuta cu camera telefonului.
|
 |
|
|
asa arata acvariul acuma

|
 |
|
|
din pacate s-a dus si vremea bombei de co2...acum a venit momentu sa evoluam.
sistem co2 dennerle
butelie 2kg dennerle
ph controller dennerle
valva electromagnetica
reactor ceramica jbl (urmeaza unu extern cand il repar)
acuma urmeaza sa vedem diferenta 
|
 |
|
|
bine ai venit  si duminica viitoare ne intalnim iara.... 
|
 |
|
|
|
din cate stiam ramele sunt foarte bogate in proteine si nu trebuiesc date foarte des...pentru ca ataca ficatul prea multa proteina.
|
 |
|
|
bine ai venit >  < si eu sunt fan nano ;)) pentru ca nano care il am acuma arata mai bine decat cel mare de 250 de litri. ma bate gandul sa imi mai fac unu. ceva poze cu ele ne arati si noua?
|
 |
|
|
|
am ajuns acasa...pestii par super ok...sunt mai colorati ca niciodata...pentru moment o sa aman orice tratament. ma bucur ca nu a mai murit nici unul. o sa va tin la curent.
|
 |
|
|
|
totusi eu tind sa cred ca nu e gris pentru ca nu vad nici o pata pe ei. se vede nush cum sa va explic pe unii se vede ca si cum ar fi de catifea asa pe pesti (vb lu ciprian)
|
 |
|
|
|
nu am carbune in filtru.
|
 |
|
|
|
tremazol am bagat pentru ca am crezut prima data ca au viermi lati. dar cred ca mai degraba au gris...deci solutia ramane sa bag costapur. ataca plantele? ...sper sa mai am ce sa tratez cand ajung diseara acasa...
|
 |
|
|
si lu ciprian i-au murit 2  si el a zis ca ar fi gris...o sa il intreb cand intra pe net ce mai fac ceilalti 2. iar ti-am zis ca le-am pus cam 3-4 zile la rand sera ectopur care e un fel de sare neiodata. si in acvariu in afara de ramirezi mai am doar 3 rodostomus, 3 ancistrusi si 3 corydoras
|
 |
|
|
|
am incercat cu ectopur care e un fel de sare si nu a dat nici un rezultat. apa am schimbat 40-50%.
|
 |
|
|
|
apa am schimbato cam dupa 10 ore. doar vreau sa stiu daca e sa mai fac diseara un schimb de apa?? sau sa o las asa'? imi e frica sa nu ii pierd si pe ceilalti
|
 |
|
|
zi de doliu astazi...7 micuti ne-au parasit. in incercarea mea de a ii trata pentru ca se tot frecau de substrat luni seara am bagat tremazol de la sera in acvariu. marti seara cand am ajuns acasa erau toti la suprafata ca si cum nu ar fi avut aer, am bagat pompa de aer repede, am facut un schimb de apa cam de 40-50% si am adaugat pentru prima data niste aquatrop de la jbl care creaza blacwater....iar de dimineata erau toti iara la suprafata apei si...7 erau...morti  ...sau cel putin 7 am scos eu...astept sa aruncati cu pietre in mine si astept sfaturi de asemenea...cand am plecat de acasa am bagat pompa de aer la loc si isi mai revenisera...
|
 |
|
|
eu am un betta intr-un acvariu de 3 litri fara filtru si schimb zilnic apa...si e foarte fericit in acvariu 
|
 |
|
|
|
iti recomand un acvariu normal si nu un bol. pestii nu prea se simt bine in bol. si poti baga si un filtru in acvariu. chiar daca betta este un peste rezistent. (poate trai fara pompa de aer si filtru atata timp cat se fac schimburile de apa regulate).
o zi buna
|
 |
|
|
|
ceva mai elaborate pentru aquascape nu ai?
|
 |
|
|
eu fac teste saptamanal la duritate si la ph....pentru ca incerc sa le confer conditii optime la ramirezii mei ca sa imi depuna. 
|
 |
|
|
Dolly wrote:Spuneai pe undeva ca ai citit Ciclul azotului?  Si inca tot nu ai gasit raspuns la intrebarea pe care ti-o pui? Ia mai citeste odata.
Daca raspunsul va fi tot un NU hotarit, o sa-ti raspundem, ca nu lasam pe nimeni cu nedumeriri, ca zice lumea ca suntem rai si afurisiti. Si nu e cazul, zau.
Cit despre testul 5 in 1 JBL, uita. Nu se merita.
se referea la test lab de la jbl. nu la testul 5 in 1  test lab e geanta aia cu toate testele. si da merita banii.
|
 |
|
|