[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mg_cmt
Forum Index » Profile for mg_cmt » Messages posted by mg_cmt
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by mg_cmt
koala wrote:... o buna perioada de timp [ nu pot preciza acum cat anume ] am sa lipsesc de pe forum ...

a plecat...dar revine

reeditat de razvan - baga cu quote, ca mi-a sarit inima din loc ca ne parasesti "o vreme" ;)
http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=2

aici
adevarul este ca aveau si voalati si nevoalati...eu mi-am luat 3 ramirezi...2 femele si 1 mascul is i-am bagat in acvariu si dupa cca. 5 min au inceput sa fuga si sa se ciondaneasca...iar vreau sa spun ca au culori frumusele :-)
adevarul e ca nu mai gasesti ramirezi nevoalati..care dupa mine sunt mai frumosi decat cei voalati.
@ mitica

ramirezii erau voalati? sau nu?
si o sa poarte ochelari discusu?

deci...inseamna ca e grava problema...si trebuie facut ceva urgent sorinele ...
dar marmura pisata ce are? ar putea schimba calitatile apei?
@ Dolly poate vii duminica cu vreo tarantula :sic: sau poate iti achizitionezi vreo una "pufoasa"

p.s. si mie mi-ar place
betta pot fi compatibili mai cu orice...ei sunt agresivi doar fata de masculii din aceiasi specie. poti sa ii asociezi cu orice specie ...mai putin cele agresive..si bineinteles care nu au aceleasi cerinte...de exemplu temperatura.
felicitari! pai... sunt unele granule mici...dar daca spui ca nu gasesti magazine deschise...poti incerca cu galbenus de ou fiert..dar nu ere recomandat pentru ca murdareste apa smilie
@ Dolly poate stie cineva vreo adresa de unde sa poate achizitiona la asta se referea...
cred ca am vazut la antipa un insectar cu o tarantula
eu am catel, pisica, papagali si pesti si incerc sa le fac sa se inteleaga...iar pisica mea nu se apropie de acvariu...are o frica de apa :sic: e mai bine pentru ambele parti...cat si pentru pesti si pentru pisica...acuma pisica , cu cainele ...asta e alta poveste dar nici aici nu sunt probleme majore...papagalii stau cuminti in colivie(pe timp d eiarna) pentru ca nu mai pot sta in voliera lor de afara(pe timp de vara)
superb acvariul sper sa ajunga si al meu asa candva... :sic:
in primul rand eu stiu ca este "tetraOdon" ...s-a mai vorbit despre ei...sunt si de apa dulce si salina...face "curatenie " prin acvariu de melci...undeori si de pesti smilie

http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=35&highlight=tetraodon
da...am inteles...eu am acuma pietris de maxim 2 mm...dar am cernut la 20 kg. 6 h ca sa imi iasa ce am avut nevoie
"mm" cred ca te referi la "cm" ...in 3 cm nu prea ai ce plante sa pui...mai ales daca ai vreun echinodorus
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index