adevarul este ca aveau si voalati si nevoalati...eu mi-am luat 3 ramirezi...2 femele si 1 mascul is i-am bagat in acvariu si dupa cca. 5 min au inceput sa fuga si sa se ciondaneasca...iar vreau sa spun ca au culori frumusele :-)
betta pot fi compatibili mai cu orice...ei sunt agresivi doar fata de masculii din aceiasi specie. poti sa ii asociezi cu orice specie ...mai putin cele agresive..si bineinteles care nu au aceleasi cerinte...de exemplu temperatura.
felicitari! pai... sunt unele granule mici...dar daca spui ca nu gasesti magazine deschise...poti incerca cu galbenus de ou fiert..dar nu ere recomandat pentru ca murdareste apa
eu am catel, pisica, papagali si pesti si incerc sa le fac sa se inteleaga...iar pisica mea nu se apropie de acvariu...are o frica de apa :sic: e mai bine pentru ambele parti...cat si pentru pesti si pentru pisica...acuma pisica , cu cainele ...asta e alta poveste dar nici aici nu sunt probleme majore...papagalii stau cuminti in colivie(pe timp d eiarna) pentru ca nu mai pot sta in voliera lor de afara(pe timp de vara)
in primul rand eu stiu ca este "tetraOdon" ...s-a mai vorbit despre ei...sunt si de apa dulce si salina...face "curatenie " prin acvariu de melci...undeori si de pesti
"mm" cred ca te referi la "cm" ...in 3 cm nu prea ai ce plante sa pui...mai ales daca ai vreun echinodorus
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic
The problematic instruction:
----------
==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm]
----------
Java backtrace for programmers:
----------
freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic
at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111)
at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221)
at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92)
at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167)
at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428)
at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102)
at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92)
at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199)
at freemarker.template.Template.process(Template.java:259)
at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262)
at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233)
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191)
at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433)
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128)
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102)
at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109)
at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286)
at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437)
at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366)
at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
Messages posted by mg_cmt
Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor