[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mg_cmt
Forum Index » Profile for mg_cmt » Messages posted by mg_cmt
da merg si ancistrusi...si merg si orice tip de corydoras, kuhli, platydoras, hoplo, si mai sunt unele...dar astea sunt cele mai cunoscute

p.s. imi pare rau pt pastisorii tai sper ca de acuma sa iti mearga mai bine...succes
nu sunt specii diferite. doar ca dupa mine cel mare cu coada in semiluna e femela...si ceilalti doi sunt masculii. si chiar daca ar fi 2 subspecii diferite de molly tot s-ar imperechea...e verificat :sic:
pai la viivpari femelele au aripioara anala in forma de evantai, iar la mascusi e un fel de "teapa"(ca un varf de ac) nu stiu cum s aii spun mai exact...sper ca ai inteles
razvan wrote:
alcoor wrote:SCOT DIN NOU IN EVIDENTA faptul ca sunt bineveniti TOTZI membrii si nemembrii forumului.

eu pot confirma asta impreuna cu multi altii
o sa ii mai vezi :hammer:
nu e nici o problema...daor niste crerturi conjugale si eu am patit-o chiar daca sunt pui dar se vor "impaca" ei
mi-am luat si eu o buturuga si am fiert-o de 2 ori , o data cu sare si odata fara sare, apoi am clatit-o de muulte multe ori si am pus-o intr-un acvariu si am observat ca inca inroseste apa...ce-i drept putin...dar nu vreau sa imi faca probleme
m-am documentat si inca ma mai documentez...
ai si tu dreptate cu "fiecare cu gusturile lui" . asa e...mie imi plac nu imi iau pentru ca "sunt la moda", ci pur si simplu ca imi plac.
da aici ai dreptate ca ai luat teapa cu acvariul...800.000 lei vechi un acvariu de 30l...iti luai unul de 100l cu banii aia....acuma asta e sa il stapanesti sanatos si aerare cat mai repede si filtru cand poti ...asta daca spui ca ai temperatura destul de ridicata in camera...dar sa stii ca ii plac apele mai calde(28 g C) masculului betta

p.s. ia-i o fetita...sa se distreze si el
stiu ca o ia in "coada" dar nu sunta poetic...
aerare si incalzitor ! astea sunt cele mai necesare...mai ales ca betta este un peste ce necesita temperaturi de 26-28 grade C...si mai ales ca e frig acuma...
sau ar merge si niste corydoras ...dar este un acvariu cam mic pentru carasi...pararerea mea
pai da molly cu xhipho merge...dar guppy cu xipho nu prea merge ce mai ciondanesc si guppy cam o ia in freza :sic:
duminica la intalnire are toata lumea, daca vii pleci cu plantele dorite de acolo
eu te sfatuiesc sa iti iei tot aqua el pentru ca este usor de curatat iar in acvariul de 80l e recomandat fan 1 dar eu iti recomand facn mini am si eu si functioneaza perect ...nici curent prea tare si curatare excelenta.
alegerea iti apartine

p.s. bine ai venit!
multumesc pentru sfaturi in sfarsit cineva cine( care) nu ma critica
eu am pus niste intrebari al caror raspunsuri nu le-am gasit pe articolele pe care le-am citit...asta nu inseamna ca nu stiu nimic daca am intrebat daca pot pune co2 in acvariu la discusi...
multumrsc pt idei...poate vin duminica cu discusu in lesa;)
deci io nu imi iau discusi "ca sunt la moda" ci ca imi plac... si chiar am citit toate alea si de pe acvariu.ro si de pe alte site-uri si m-am documentat dar nu am gasit nicaieri cum ca nu ar trebui tinuti discusii in acvariu cu catfish, sau nu poti sa pui co2 in acvariul lor... de asta am intrebat... si ce daca sunt incepator? nu pot sa incerc? "incercarea moarte n-are"

Forum Index » Profile for mg_cmt » Messages posted by mg_cmt
Go to: