[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mg_cmt
Forum Index » Profile for mg_cmt » Messages posted by mg_cmt
o sa fac rost de un acvariu de 160 l (80*40*50) si sper sa fie bine. o sa aibe loc o pereche scalari? :o
si acvariu cca. 160l pe acolo daca aveti +decor si suport
din pacate nu mai e valabil
io stau pe Viilor (eroii revolutiei) acuma depinde daca zici ca sunt frumosi... :jajaja:
totusi ...mar interesa..pe langa cel de 80 l al meu acesta este un senior
as dori sa cumpar si io o pereche de betta "crowntail" daca aveti...culori cat mai vii
cat ziceai ca vrei?? :jajaja:
miau placut parintii si de aia am luat mai multi dar o sa dau maine 4 din ei sa raman cu 5...sper sa iasa ceva ...oricum acum sunt mititei...nu se gandesc la prostii (:18
va multumesc ca m-ati ajutat am citit tot :-o o sa incerc si o sa vad ce o sa iasa ... :-)
acvariul meu are 80 de litri...nu e mare stiu dar io vreau sa pastrez doar o pereche...acuma o sa astept si daca vad ca nu se mai impaca intre ei poate o sa mai dau 2-3 din ei...si scalarii provin din aceeasi pereche ...parintii sunt negru cu ald si cu capul si putin din aripioara dorsala galben
io mam hotarat sa tin doar o pereche betta si 9 scalari in acvariu pana cand se va alege o pereche dupaia sa raman cu o pereche betta si o pereche scalari si mai sunt si niste guppy pe acolo + 2 corydoras 1 latydoras 1 synodontis 1 kulhi
multumesc pentru raspuns
scalarul nu prea gusta din betta pentru ca scalarii sunt mititei iar betta e deja in floarea varstei io speram sa nu guste betta din scalari
scalarii sunt mititei nushtu cat au fix iam luat de la un prieten si am luat 9 poti s ama ajuti?
cum ne dam seama ca s-au ales scalarii?
adica cum ne dam seama ca avem o pereche sau nu ?

pls help
as dori sa imi spuneti si mie cum trebuie amenajat un acvariu pt inmultirea betta...

P.S. betta se pot tine cu scalarii?

Forum Index » Profile for mg_cmt » Messages posted by mg_cmt
Go to: