[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
tarantule  XML
Forum Index » Alte vietati
Author Message
voodoo_SS
Junior member

IP:

Sunt din bacau si am cautat prin tot orasul tarantule dar nici o sansa. Stiti am avut paeanjeni ii tineam in borcane accvari mai mici tineam la ei dar venind iarna au inceput sa hiberneze. Nimic nu mar bucura mai mult decat sa fac rost de o tarantula. M
a puteti ajuta ??
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

voodoo_SS wrote:
Ma puteti ajuta ??

Adica cum? :o Sa-ti trimitem o tarantula prin posta? Brrrrrr
mg_cmt
Member

IP:

@ Dolly poate stie cineva vreo adresa de unde sa poate achizitiona la asta se referea...
cred ca am vazut la antipa un insectar cu o tarantula
[Email]
Kiwi
Junior member
[Avatar]

IP:

voodoo> Am un amic care se ocupă, printre altele, şi de comerţul cu tarantule. Şi de creşterea lor Acum o săptămână am fost pe la el să-i văd "copiii". Nuş' cât de sănătos trebuie să fii ca să dormi cu 15 tarantule (dintre care uneia i-a intrat în cap să evadeze) în cameră, dar fiecare cu damblaua lui. Dacă vrei să-l întreb cum te poate ajuta şi pe tine (presupunând că nu excluzi din start posibilitatea unei deplasări până la Braşov), dă-mi un PM. Pace.

Aspru...
[Email]
voodoo_SS
Junior member

IP:

man omule hai poate trag o fuga in brasov numai sa zici cat costa omule ca si drumu e lung pricepi si zau eu am tinut mult mai multi paianjeni si sunt draguti foc fiecare cu damblaua lui asa e cei care nu rezista mai mult sunt cei care fac panza cei cu cruce etc etc iti raman dator
Mordax
Member
[Avatar]

IP:

Gasesti in Bucuresti, daca iti permiti o deplasare. Am vazut la pet-shop-ul din Carrefour Militari si la cel de pe Lipscani. (no advertising intended)
nutu
Junior member

IP:

Nu mai stiu daca posul tau mai e de actualiate, dar a adus in Iasi la 2x2 (magazinul central e in Bacau-daca nu ma insel). Eventual poti sa-i intrebi pe cei din Bacau.
[Email]

Forum Index » Alte vietati
Go to: