[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: shyck
Forum Index » Profile for shyck » Messages posted by shyck

am avut numai pompe de aer, si nici un filtru( ciudat, nu stiu de ce, dar astia prin craiova recomanda pompele nu filtrele )

deaia intreb, ca e mai bine sa stii
ma procopsii cu un aquael fan mini ca asta de aici:

http://www.aquael.com.pl/en/akwarystyka/filtryw.php?id=11

din pacate nu mai are ventuzele, dar aia sa fie problema, mai ales ca e pe gratis

il probai mere, foarte bine

acvariul are cam 50 L

la ce treapta il setez? la ce adancime il bag? la cat timp se curata? cum trebuie pozitionat?

vreau cat mai multe detalii despre el pls

o sa faca un curent de apa prea mare pentru pesti?
pai asa ziceam si eu, ca de multe ori cand mai aveam musafiri si dormeau in camera cu pestii ma puneau sa il opresc, ca vezi doamne nu pot sa doarma

am o banuiala a cauzei, revin dupa ce vorbesc cu muther
la un acvariu in jur de 50 L este necesar un filtru? sau te poti paza tot pe o pompa de aer?

intreb asta deoarece stiu ca filtrele au capacitate foarte mare de filtrare, volum de apa chiar date si la minim, sau ma insel
deci, e superb pisoiul ala, l-as lua eu dar din pacate stau la bloc si nici nu am cum sa vin pana in bucuresti

va rog oameni buni faceti un bine acelui biet animal :help:

depinde cat de grava e alergia ta, dar daca il mai tii 1 luna nu o sa-l mai dai nici in ruptul capului
ce se inghesuie lumea

v-am trimis eu skema

have fun :p
razvan, multumesc pentru mail si sper sa imi fie de folos
daca e schema de capac sunt si eu interesat 10x
este dar nu la greu, vallisneria e din plin

asta este, invatatura de minte

eu cred ca m-au auzit ca vreau sa ii dau si au zis sa faca un pic pe mortii
razvan wrote:incearca cu placi de parchet laminat.

da, e o idee foarte buna, la asta m-am gandit si eu azi, oare din ce materiale ai mai putea incerca, ca si eu vreau sa fac, dar oare poti sa te duci sa ceri o bucata de x/y metri? ca din cate stiu se cumpara numai la cutie?

ca asa ai putea lua unul ordinar, dar e ceva si ala

misto la parchetul laminat ca poate sa stea 10 ani apa pe el si nu are nimic :p

faza cu polistirenul nu prea m-as baga nici eu

momentan sunt rudele de la targoviste pe la mine, am sa ii intreb de ceva placaj in caz ca poate stiu ei si am sa revin
nu era oprita aerarea, mere tot timpul, numai ca atunci am gasito oprita, am miscat de priza si si-a revenit

mancarea e aceeasi, cumpar in cantitati mici

de fatat nu fatasera de dimineata, erau pui cand i-am gasit

deci m-au intristat pe ziua de azi
de dimineata, m-am trezit, am aprins lumina la pestisori, le-am dat sa pape, toti veseli si frumosi

acum 30 de min, vb cu un vecin sa ii dau niste pesti, ca si asa aveam prea multi

vine vecinul, ma duc cu el la pestisori si :o nu imi venea sa cred ceea ce vad

9 pesti morti (8 guppi + 1 molly), pompa de aer oprita, era inca in priza, lumina mergea, hmmm, si surpeiza, puiuti mici de guppy in acvariu, vreo 4-5 cati mai ramasesera

nu stiu ce sa cred, aveam vreo 2 femele care se bateau ele mereu de ceva timp dar fara sa pateasca ceva

oare sa se fii batut? dar toti odata?

toti morti deoadata :x , de ce? pestii ii aveam de 1 an si ceva, luati de mici, erau ingrijiti, ca daca nu erau nu apucau nici varsta asta zic eu

ce oare sa intamplat ca nu mai am cuvinte
mai oameni buni, nu e FURAT, mai pricepeti si voi de gluma

e adunat 5 l (ca volum) de pietris, e adunat cu manutele mele de pe jos, era imprastiat prin niste iarba de cand au fost reparatii la facultate, nu era alee sau ceva

...or fii ei oltenii hotzi dar nici in halul asta, ei fura mai rau... :p

Dalles edit: atentie pe viitor cum scrii cuvantul "facultate". Se pare ca nu esti la Filo.
johnny6600 wrote:Ca sanitari pentru un acvariu de 45 de l ar fi ancistrus si cory.Despre pietris nu pto sa spun decat , sa va fie rusine
Sunt destule magazine de contructii care pentru o suma pana in 5 lei noi iti dau un sac plin de nu-l poti duce.

stai ma linistit ca l-am furGASIT de undeva de unde imi iau banii toata ziua, adica de la FaCULTATE

si oricum, mai mult le-am facut un bine, parerea mea

acum cine mai vrea, nu mai are de unde deoarece l-am adunat pe tot

Dalles edit.
cauta si vei gasii

din locul unde am luat eu era o gramada, bine zis era, acum mai ramasese doar asa, putin imprastiat, si a trebuit sa il adun cu mainile de pe jos, mai cu o frunza, mai cu pamant, mai cu... dar acum, stiti voi CE NU FACE OMU' PENTRU PESTII LUI...
nu l-am facut pentru ca din acel loc misterios s-a mai furGASIT si de catre altii care au facut testul inaintea mea
Muhahahahaha!

Am fost de dimineata si am furGASIT "niscai" pietris! Il spalai prin vreo 20-30 de ape de ma saturai si il lasai pentru mai tarziu sa ii mai trag vreo 20-30!

Revin cu amanunte!
vreau sa intreb si eu, becurile economice au aceeasi propietate ca si neoanele? adica nu se incing? poi sa pui mana pe el si sa nu te "arzi"?

intreb asta pentru ca cu un neon e mai usor sa faci un capac din anumte materiale care se pot "incinge" destul de usor

si sunt si eu in situatia in care mai bine pun unul economic decat 1 neon; as pune neon dar ma cam impiedica lungimea
pai decat sa ma arunc precum musca mai bine intrebi si dupa ce aflii faci

mi se pare normal sa nu am arunc asa numai de dragul de a avea acvariu, cum mai sunt unii mesteri in piata mare (sunt 2 de habar nu au si ce pesti vand)
multumesc

am intrebat pentru ca eram curios rau: acolo scrie doar de 2 ani, pe unele site-uri din afara 4-5 ani iar pe un site am gasit si 10 ani :o mi se pare cam multicel

Forum Index » Profile for shyck » Messages posted by shyck
Go to: