[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: shyck
Forum Index » Profile for shyck » Messages posted by shyck
nu e tarziu deloc, abia azi am dus acvariul la lipit
tot dand din vasle pe net, ma indragosti de un peste, si anume guramul pitic

am mai avut gurami albastru dar cresteau foarte mari si nu ii puteam tine foarte mult

asta imi place ca seamana cat de cat cu cel albastru si e mititel si frumusel

acum, ma dusei la un nene', ii zisei eu ce si ce si zise ca sunt cam rari si ca stia ca sunt foarte scumpi, cam in jur de 200k unul smilie

acum vreau sa va intreb pe coi cam cat stiti ca ajunge unul, si ce mai stiti in genul guramului pitic

si cine e din craiova sa imi zica unde gasesc
am email ;)
haideti va rugam, puneti unul skema, trebuie sa o aiba careva, cautati si voi :bpc:
de ce nu mai merge linkul? ca as vrea si eu sa vad pozele ca sa am si eu idee
e plin de buturugi si de carbune

mai e piata acolo? nu cumparase Badea tot?

imi zici un pret orientativ?
evident, deci ce pot alege din natura?
Dolly wrote:
Mopan - se gaseste de cumparat in pet-shopuri, salcie, vita-de-vie.

da, dar eu vreau sa il iau din natura, mai bine pentru mine $$$, si nu ma incurc cu magazinele din craiova, care nici nu cred ca au
k, multumesc la toti, cu pestii m-am lamurit

acum, ce sa mai pun in el

m-am gandit la o buturuga, mica mare ce oi gasii numai sa aiba un aspect frumos; cu tratamentul ei m-am lamurit citind pe forum;

dar nu am gasit o lista de "materiale" din care sa fie buturuga, ce fel de lemn?

apoi, la capitolul plante ce sa pun? nu vreau sa am nici jungle, sa nu vad culoare de peste, dar nici 1 fir de iarba
mi-a placut asta: http://www.acvariu.ro/coppermine/albums/userpics/11093/dsc02064.jpg

recomandati-mi si mie niste plante, dar nu foarte pretentioase
sunt pe cale sa fac un acvariu nou de vreo 70 l

m-am saturat de gupi, molli si xipho

vreau ceva mai nou, stiu ca nu pot pune foarte multi pesti in el, asa ca m-am gandit la unii de talie mica, 4-5 cm

vreau sa va intreb ce pot pune in el, ceva gen rasbora, neon, guram pitic, tetra, conconius...dar sa se inteleaga intre ei si sa nu fie nici morti precum betta nici schumi prin acvariu(schumi mai mere)

nu imi dati linkul cu compatibilitatea pestilor ca il am si nu percep nimic

vreau parerile voastre, in concluzie voi ce ati pune in el si cati ati pune(cu numarul m-am cam lamurit daca un neon are nevoie de 6 l )
ok, multumesc pentru sfaturi, si cred ca am sa il fac mai lat pana la urma

am intrebat de sticla de 4mm deoarece am mai citit pe aici ca altii isi fac unul complet numai de 4mm si de dimensiuni mai mari ca al meu

si mie mi se pare mai riscant cu 4mm, dar avandul e bine sa intrebi

oricum mi-am facut un calcul ar fi cam 13 lei RON sticla pt fund si fete si cat ar mai fi "lipiciul"

daca scap de restante il fac sigur in 2 saptamani, daca nu cine stie
si cu restul cum ramane? ma ajuta careva?
saluty

nu vreau sa mai deschid alt topic, asa ca am sa intreb aici

sunt "cam" in acceasi situatie ca a lui BLeeD

vreau sa imi fac un acvariu cu dimensiunile 60/25/40 (L/l/h - sper ca nu am gresti ordinea), din calculele mele ar rezulta vreo 60 l oki sau vreo 55 l cel mai bine zic eu.

am luat de la cineva una bucata geam de 6mm de 63/85

m-am gandit ca din bucata asta sa imi fac fetele mari

mai am prin casa nefolosit geam de 4mm

vreau sa intreb daca pot folosi pentru fetele laterale geam de 4mm?, fetele laterale fiind de 25/40

ce grosime pot folosi pentru fundul acvariului

avand geamul de 4mm nu as vrea sa investesc prea mult in el, pentru ca mai am unul de 30 de litrii care e cumparat(are geam de 6mm)

astept pareri cum sa il fac

sau un calcul daca are cineva, sau ceva formule si fac eu calculul

cati pesti de marimea unui tetra ar intra intr-un acv. de 60 l? dar de marimea unui caras?

Forum Index » Profile for shyck » Messages posted by shyck
Go to: