[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: shyck
Forum Index » Profile for shyck » Messages posted by shyck

am luat saptamana trecuta acvariul, dar nu am avut deloc timp de el, si celalalt a fost cam neglijat din cauza restantelor smilie

dar AM SCAPAATTTTT azi de toate (le-am si luat ) si am timp berechet numai pentru acvariu, maine ma duc la furat, aaa la cautat de pietris

deci daca termin pana vineri ... duminica cu amenajarea , o sa mai dureze ceva cu ciclarea

ce durata de viata are un neon? e pretentios? sensibil?

deci nu ma mai recunosc, nu pot sa ma hotarasc in privinta unei specii de pesti

sunt :sic: doooah, cred ca din cauza examenelor :test: dar am scaaaaaaaaaapatt
:bgalben: :bmov: :bverde: :bverded: :brosu: :bnegru: :byeah: :bguit: :bmstch:
super veiozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

o splendoare, din cal ai facut armasar PUR SANGE
mie nici asta nu imi merge
koala wrote:... dupa parerea mea, este doar o moda si un moft care o sa treaca la un moment dat ...

...asa ma gandeam si eu, si mai ales la unii dorm in camera cu acvariul (credeam ca e benefica)
gasit una bucata piatra frumoasa, bun, facut testul cu otet, bun

venii azi vremea spalarii

spalai si frecai la ea pana mi se facu rau

piatra avea pe ea "niscai" muschi, si mai este inca putine verzeala pe ea

de fiert imi este frica sa o fierb pentru ca are cateva crapaturi

ce as putea face?
pentru stiinta mea, cat de benefica este?
nu avti nici unul asa ceva? trebuie sa aveti; come on
ba da, mod sigur ar avea si al lui loc acolo

la ce fac aia din 3 litri de apa se potriveste cu vorba romanului sa faci din tantar armasar
nu am vreut si nici nu doresc sa fiu ironic, ca nici eu nu imi permit unul de sute de litri, abia am facut al 2 lea acvariu care are 50.

stiam ca sunt de expozitie, dar sunt si "criminali" care au asa ceva acasa
daca unii dintre voi numesc acvariile de 30-40 l conserve ia uitativa putin aici
http://showcase.aquatic-gardeners.org/2004.cgi?&Scale=2&op=showcase&category=0&vol=0
sau aici
http://showcase.aquatic-gardeners.org/2004.cgi?&Scale=2&op=showcase&category=0&vol=0&id=113

ma rog daca cutreierati tot siteul o sa vedeti si cinsterne superbe
dupa cateva ore bune de sfatuiri cu un coleg (mai intai m-am interesat ce as gasii in oras), si dupa cateva ore de navigare, m-am hotarat in privinta pestilor si anume: Megalamphodus si Callistus.

Acvariul o sa ajunga cam la 45 L volum util, unuia din pestii de mai sus, facand ca voi, ii trebuie 6 litri de apa (au maxim 4cm) deci ar veni cam 7-8 pesti. Sau merg mai multi? Cati din aia si cati din ceilalti?

Despre ei m-am lamurit mai putin durata lor de viata. Are careva idee care este? PLS si daca stie cineva ce probleme majore ar putea aparea la ei

Care este cel mai mic sanitar? (ca marime, sa fie raportat la marimea celor de mai sus)

multumesc anticipat
stiam de vivipari ca sunt precum iepurii, dar toti sunt la fel precum guppy?

ma gandeam la pllaty ca ei sunt singurii din cei 4 de care nu am avut, iar xifo si cu molly la mine nu au vrut niciodata sa faca copii, nu stiu de ce, in skimb guppy cat mai multi, parca aveau super oferta,...

stie careva, molly balon sunt foarte sensibili? (asa am auzit)
gata, a ajuns in sfarsit si la mine

multam, raman dator
din pacate, geam prost smilie :grr: , acvariul a iesit mai mic decat ma asteptam eu, 50x33x32, nu spune nimic :pace: , asa ca o sa reduc considerabil numarul de pesti pe care voiam sa il pun

si acum va intreb, VOI CE ATI PUNE OAMNEI BUNI IN EL? in afara de neoni? chiar si vivipari(fara guppy ca sunt plin de asa ceva)

am ajuns la disperare
shyck wrote:
ce as mai gasii de talia lor, dar asa mititei si cu corpul ami inalt
shyck wrote:la mine nu a ajuns

inca mai astept, sau macar altul care a primit poate sa mai trimita
la mine nu a ajuns
aloooo

si de la mine un mail
ce bine e de "astia" din bucale :jumpers:
dar de ce sunt mai scumpi fata de altii? cred ca sun mai scumpi ca guramii albastrii...pe bune

cred ca din motivul ca sunt rari

ce as mai gasii de talia lor, dar asa mititei si cu corpul ami inalt

Forum Index » Profile for shyck » Messages posted by shyck
Go to: