[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: reefer
Forum Index » Profile for reefer » Messages posted by reefer
senzorul de nivel este functional, sau ii trebuie releul de control ?
Ca si noutati - am scapat de hepatus si scopas , pesti deja de talie mare raportate la dimensiunile bazinului meu ....si in loc au venit :
1 x Purple Dottyback
1 x blenny bicolor
1 x Pink Spotted Watchman Goby
Vor mai urma :
1 x firefish
1 x neon blue goby

Tot ca noutati au aparut si o Millepora , o acropora echinata + 2 montipore ( un plate verde + o digitata peach ) . Revin cu poze cand am posibilitatea de a face unele ok ...
Nu stiu de ce , dar DSLR-ul meu (un vechi Nikon D3000)... si-a pierdut calitatile (raaauu de tot) ...dintr-o data , stie cineva care sa fie motivul ?? Nu a suferit socuri, etc etc...

In alta ordine de idei , pentru culori , ce aditii recomandati ? Am mers pana acum pe Red Sea color - ABCD , dar jur ...nicio "miscare"....
Crestere am la corali fara dar si poate , deja se vede pe varfuri consistent , cat si valori in scadere de Ca , carbonati , Mg , dar culori destul de slab ....
Mentionez ca dozez aproape de maxim - Red Sea Energy A + B . Am avut o digitata imensa pe care am fraguit-o . Avea un verde demential . Acum , toate fragurile sunt aproape maronii ...daaar vad ca la crestere e no.1 ...
Oare sa ma opresc cu Red Sea Energy ??

Multam !

Cu alte cuvinte , setul Red Sea Color - A , B , C , D - e pistol cu apa ?
Sincer, la mine n-am vazut nicio "miscare" in aprox 2-3 luni de folosinta ...
Pret nou : 720 ron / putin negiciabil .
Asteptam oferte .
Frumoasa lucratura !!
Stii , sunt tare curios cum o sa lucreze canturile ABS ale palului , in timp de la umezeala ...
Eu tot ma minunez ca acvariul tau poate fi gazda la asa ciudatenie ...
Nu stiu daca vad bine , dar asa de sus iti "vantura" peletele in reactor ? Nu e cam mare debitul ?
edyr wrote:Eu am mai folosit de la D@D,suficient de bun,zic eu,la baton,sau doua batoane mai corect cu 42lei parca.

Iti mai aduci aminte ce cantitatea era ?
Mersic Ricardo de info .
Mai astept pareri, recomandari pe produse asa zis "dedicate"
Luam hotararea...after ...

Ce culoare are dupa ce se intareste ?
mda..
koala wrote:Stiu ca o sa ma injure lumea, da' eu am folosit bi-component Bison, de la Bricostore...

Eu tind sa cred ca este acelasi lucru , desi pe cel de la Bison este scris ca este relativ toxic ...

Cam la ce bani a fost Bison-ul , si se lucreaza bine ?
Cumpar 10kg - roca vie - calitate premium . Aveti idei , care din vanzatorii autohtoni ar avea pe stoc ? Sau daca vreunul din colegi are disponibila...

Deasemenea m-ar interesa o punga de 1kg - ciment AMA REEF BOND . Parca vazusem undeva ca vindea un coleg forumist, dar nu mai gasesc ....

Multam !
Salutare ,
Parerile voastre vizavi de cea mai buna solutie de mastic A+B - adeziv pentru corali .
Pana acum am folosit Aqua-Medic , Grotech ...si sincer nu m-au multumit .. Mai mult de jumatate am aruncat...

Aveti voi o alta recomandare ok - calitate + pret ?

Multam anticipat !
koala wrote:Stiu!... fusei, vazui si ma minunai. Cres-ca-to-ri-e

Creste omul berghii ?? Vreau si eu...
Meserie te halesc !!
Spor la treaba
Si eu unul...ma inscriu !!!
S-a retinut ! O sa comand cat de curand . N-am baza-n testul PO4 Salifert...prea e "0" mereu
Mersic Dragos !
kirucd wrote:Hanna checkerul pentru fosfor domeniu mic (nu pentru fosfati).

O seara placuta,
Dragos

Cam cat e , scump, ieftin? Niciodata n-am stiu cum sta treaba cu deviceurile Hanna ...
Ca s-a tot redischis acest topic, pentru PO4 - care sunt recomandarile voastre ca producatori ?

Forum Index » Profile for reefer » Messages posted by reefer
Go to: