| Message |
|
|
|
Am lipit-o pe geam si a pus stapanire pe ea un auratus. A batut tot ce s-a apropiat de ea.
|
 |
|
|
|
In acvariu de 300l e mai indicat manual?
|
 |
|
|
|
Eu unu nu dau sfaturi. Dar eu nu suport 30cm latime, nu prea ai spatiu sa faci nimic.
|
 |
|
|
Ma gandeam sa o bag in substrat, sa sape dupa ea. Dar poate sunt lenesi si nu o cauta  .
Multumesc pt ajutor.
|
 |
|
|
|
Intrebare de incepator. Cum se dau tabletele de spirulina? Am primit de la cineva cateva pastile de sau cu spirulina si habar nu am cum se folosesc. Nu am cerut si instructiuni de folosiri.
|
 |
|
|
|
Am pui de ciclide intr-un acvariu si le dau tetra mini. Pe ambalaj scrie sa le dau cat pot manca in 2min. Pai fomisti mei mananca un sfert de borcan in doua minute. Cat sa le dau? La cei mai maricei le dau tetra prima, foarte putin si nu prea mananca.
|
 |
|
|
|
Ok. Ms mult koala.
|
 |
|
|
|
Salut. Am avut un acvariu de 130l sa zicem plantat. De vreo luna jumatate am scos plantele din el si am bagat pui de ciclide. In ultima vreme am observat la schimburile de apa, niste puncte verzi pe sticla. Se curata foarte greu, si apar mai multe. Cum pot scapa de ele?
PS. Nu merge sa le fac poze, nu se vad in poze. Iar ca lumina, am un osram de 20w.
|
 |
|
|
|
Eu am avut probleme asemanatoare, habar nu aveam daca sunt alge sau resturi de mancare. Am pus in capat la filtru o bucata de aproximativ 10cm de teava pvc. Am inclinat-o in unghi de 45 de grade, iar acum imi creaza valuri la suprafata plus un curent destul de puternic ce coboara spre fund in partea opusa a filtrului si urca pe la filtru. Plantele nu mai au probleme, pesti sunt mai fericiti ca inoata impotriva curentului, si resturile de manacare plus fecale se duc in filtru. Asta e la acvariu de 130l cu filtru intern resun 1200L. O sa ii mai pun zilele astea un tetratec de 800l/h, dupa ce imi iau un filtru extern pt acvariu mare. Ideea e ca daca iti pui filtrul ca mine nu o sa mai ai probleme asa mari si pesti or sa fie mai fericiti si mai activi.
|
 |
|
|
|
Felicitari. Bravo voua.
|
 |
|
|
|
La 14 ani ai mai multa experienta decat mine.
|
 |
|
|
|
Mii de multumiri kirucd. Informatii utile si pe intelesul tuturor. Paste fericit!
|
 |
|
|
|
Siporax-ul este mult mai poros si retine mai bine bacteriile. Sau ceva de genul asta. Si stai linistita ca nu ma deranjeaza.
|
 |
|
|
|
Paste fericit!
Am si eu o nelamurire, care e diferenta dintre siporax si zeolit? Ma refer la filtrare, cat de bun este siporaxul si cat de bun este zeolitul? Vreau sa stiu daca merita bagat zeolit
|
 |
|
|
|
Eu nu imi dau cu parerea, sunt praf la capitolul asta. Singurul lucru care mie mi-ar da emotii, e piatra aia de sus.
|
 |
|
|
|
Cumpar filtru extern sun-sun 1400L/H sau 2000L/H, de preferat sh.
|
 |
|
|
|
Nu este toxic. Tot asa am si eu pus sub pietre in nisip poliestern de 3.
|
 |
|
|
|
Eu sunt confuz. Nu mai inteleg nimic. Va las pe voi sa ii explicati ce trebuie sa faca si sa ii dati sfaturi. Eu ma las pagubas.
|
 |
|
|
|
Pune filtru sa bata in sus, sa faca valuri. E normal sa iti moara daca nu ai facut ciclarea. Plus ca ai schimbat filtru si probabil nu ai curatat filtru in acvariu. Incearca sa nu mai faci modificari din astea radicale. Sau daca faci, pastreaza apa si bacteriile din filtru. Degeaba bagi albastru de metilen in apa, nu ai virusi sau paraziti, ai lipsa de bacterii
|
 |
|
|
Pregateste maternitatea. O sa ai nepotei 
|
 |
|
|