| Message |
|
|
|
Cineva a zis ca el ii da drumul cu doua ore inainte sa aprinda lumina si il opreste cu doua ore inainte sa opreasca lumina. Nu ma pricep eu la plantate, dar ma gandeam ca poate te ajuta informatia.
|
 |
|
|
|
Cat timp pe zi bago Co2?
|
 |
|
|
|
Imi place jurnalul tau, acvariul arata bine si pietrele alea arata ca niste stanci. Foarte frumos.
|
 |
|
|
|
Sa imi zici si mie severus, pls.
|
 |
|
|
Super tare. Eu m-am scarpinat o saptamana in cap si pana la urma m-am lasat pagubas. Si acum cand am vazut ce ai facut tu, parca pare simplu  . Bafta in continuare.
|
 |
|
|
|
Felicitari. Acum ai doua variante. 1. Iti faci capac. 2. Iti cumperi lampa.
|
 |
|
|
Si se vaita romani ca nu au bani  . Era o gluma. Bafta cu proiectul. Sa iti iasa asa cum iti doresti.
|
 |
|
|
Lucian wrote:Ati uitat de fosfati si nu e bine. O sa vezi ca vor apare pete mici verzi pe geamuri 
De la fosfati apar petele alea? Cu ce reusesc sa scap de ele si de fosfati?
|
 |
|
|
|
Eu fac schimbul de apa cu pompa si nu prea am cum sa aspir. Daca incerc sa aspir raman fara nisip in acvariu.
|
 |
|
|
|
Eu as merge mai de graba pe un sun-sun.
|
 |
|
|
|
Siporax sau matrix.
|
 |
|
|
|
Find legate in serie, cand se arde unu se stinge toata linia. Le poti lega separat fara sa tragi mai multe fire. Exista placi pe care iti poti face circuite acasa, si destul de simplu. Si poti face linii de curent pe care pui ledurile fara a imparti curentul.
|
 |
|
|
|
Nu stiu cum este cub. Eu folosesc canistra, preturile difera in functie de firma.
|
 |
|
|
|
Nu inteleg exact cum functioneaza sticlele alea, dar pare interesant.Cred ca mi-as face si eu ceva de genul asta.
|
 |
|
|
|
Ala e siporax in sticle?
|
 |
|
|
|
Cauta T4 si vezi daca ti se potriveste. Iar w/l e valabila doar la plantate. Acum depinde ce vrei sa faci in acvariu, ce vrei sa bagi in el.
|
 |
|
|
|
Imi place si mie ala 50x50x50. Iluminatul ori pe leduri, ori pe neoane (T4 cred). Incalzitor de 100w, ce firma vrei tu, poate fi si chinezarie. La filtru nu zic nimic pt ca nu ma pricep. Oricum o sa iti dea sfaturi oameni care sunt mai in masura si cu vechime in acvaristica. Bafta.
|
 |
|
|
|
Cam cate poti baga in 300litri fara sa ii chinui?
|
 |
|
|
|
Eu am ciclide. Schimburile de apa le fac cu o pompa interna. Dar substratul nu pot sa il aspir cu pompa. Am un furtun de schimbat apa si ma mai chinui cu ala, dar scot o gramada de nisip odata cu mizeria.
|
 |
|
|
|
De ce nu ai tras firele pe partea cealalta prin santuri si le scoteai prin gauri langa fiecare led. Sau montai direct pe partea cealalta ledurile si trageai firele prin santuri. E doar o intrebare, sa nu sariti in capul meu .
|
 |
|
|