Este primul acvariu pe care l-am primit de a un bun prieten(donatie)
Are 30 litri si l-am luat cu filtru(burete)aerator(nu stiu daca e bine folosit termenul)pompa aer,termometru si incalzitor.Nu il luam daca fiumiu care abia implineste 3 ani nu ar fi innebunit dupa pesti :-) Nu am nici cea mai vaga cunostinta despre pesti acvaristica.
Va rog sa imi spuneti ce rasa sunt pestisorii pe care i-am cumparat ieri:2 negri de 3,4 cm si 2 argintii(parca jandarmi mi-a spus vanzatoarea de la petshop)Acum pestii stau doar pe fundul acvariului.Urmeaza sa ii pun ceva plante si pietris pe fund.Ce plante sa ii pun.Apa am fiert-o(dar am vazut ca nu e bine ca se pierd sarurile),deci sa bag si niste apa nefiarta

Aia argintii sunt de neoprit se plimba de fapt alearga intruna si mi se pare ca acest lucru ii stanjeneste pe cei 2 negri.Acavariul sta cateva ore bune la soare dimineata(in apartament)e vreo problema?Ce pestisori as mai putea baga in acvariu?(cred ca mai incap vreo 2 mititei)?
Astept orice sfat de la voi ca nu as vrea sa pateasca pestii ceva(fiumiu ar fi distrus si eu la fel)