[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Lampa acvariu  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
sasha
Junior member

IP:

Caut lampa pentru acvariu care sa aiba sistem de prindere de marginea acvariului.
hot
Junior member

IP:

Eu am cumparat astazi o lampa pentru acvariu care se prinde pe margine.lampa este pentru prindere pe laptop(lcd)deci o gasesti la magazinele de profil intreband de lampa pentru laptop.
cardone
Junior member

IP:

sasha wrote:Caut lampa pentru acvariu care sa aiba sistem de prindere de marginea acvariului.

Eu folosesc asta image de la bizzo, dar mai este un sistem cu prindere de ambele laterale parca tot la astia am vazut-o
sasha
Junior member

IP:

N-as vrea sa pun o lampa care nu e "gandita" pentru acvarii pentru ca mi-e teama de izolatii proaste.

Cardone asa ceva caut - pe net am gasit in jur de 50 ron dar in partea cealalta a tarii si cred ca transportul pana la mine i-ar dubla pretul. Am mai gasit ceva in genul asta si la acvaristii din piata rahova pe la 70 ron insa nici vorba de garantie, unuia i s-a desfacut in mana transformatorul si s-a oferit sa mi-l lipeasca cu superglue, ceea ce a si facut ca la o saptamana dupa cand am intrebat daca au mai adus mi-l vindea pe ala lipitu'.... iar altu' mi-a explicat ca n-are cum sa se strice lampa ca doar e in functiune acolo in piata pe un acvariu de nu stiu cate luni...
Am inteles ca prin Hornbach ar avea si lampi asa ca probabil o sa fac o vizita pe acolo...
stiucarul
Member
[Avatar]

IP:

http://www.reef.ro/web/reef/detalii_produs/_pd_/produse_echipamente_acvaristica/lampi_si_reflectoare/Aquatic_Nature_Solar_Duo_Boy_13_w_+_2_x_blue_led

Forum Index » Cumparari
Go to: