| Message |
|
|
Ce mai fac frumosii tai? vremea asta ploioasa nu ii inspira la nimic  ?
|
 |
|
|
Va multumesc!
Da....afara ploua, iar ei fac ce stiu mai bine
Artemia eclozeaza in bidoane 24 din 24
Ce viata pe pestii astia!!!
|
 |
|
|
|
Am promis ca pun o poza cu puisorii si modelele ce incep sa le apara pe piele...Cam asa aratau ieri, la 17 zile de la depunere / o saptamana de cand inoata liber.
|
 |
|
|
Severus, la mine ziua sunt cuminti, iar noaptea ii apuca nebunia....si uneori chiar imi vine sa ii separ deoarece am senzatia ca mai au putin si se sfasie....inca mai am acvariul mic in care au stat asa ca oricand pot face manevra. Sper totusi sa revina la sentimente mai bune si sa se obisnuiasca unul cu celalalt.
Ma bucur ca la tine a functionat. Cum sa nu indragesti un tatic ce are grija de puiutii lui atata timp!!?? Este minunat!!
Multumesc pentru urare! La fel si tie!!
|
 |
|
|
Koala, acel accesoriu cred ca se inscrie in must have-ul fiecarui acvarist ce sta in garsoniera  Asa ca pana ce o sa ma mut, este foarte posibil sa ii fac sotului meu unul cadou. Na, daca tot m-a sustinut in acest demers, macar cu atat pot sa il ajut si eu....
|
 |
|
|
Severus, nu m-am gandit sa separ puisorii deoarece parintii nu ii ataca, din contra, sunt foarte protectivi. In plus au parte de experiente...De exemplu, niciodata nu dorm in acelasi loc, in fiecare zi puisorii sunt mutati in alt colt al acvariului sau pe lemne
Parintii sunt cei care ar avea nevoie de separeu deoarece uneori au devenit foarte agresivi unul fata de celalalt.
|
 |
|
|
Multumesc! insa acel incalzitor este doar locul lor de "joaca". Nu functioneaza. Incazitorul este in partea cealalta a acvariului. La fel ca si data trecuta am temperatura setata la 26 grade. Sa o mai ridic pentru o dezvoltare mai rapida?
Am invatat lectia cu veioza...daca nu o las, pierd multi puisori. Nu stiu ce ma fac cu sotul care acum cateva zile m-a intrebat cat trebuie sa mai dormim cu lumina aprinsa
Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine! Cu siguranta o sa va mai pun intrebari!
O sa revin cu pozele la puisori.
|
 |
|
|
|
In mod normal stau mai jos puii, iar unii inoata la nivel cu icrele. In poza sunt mai distantati deoarece m-am apropiat de ei ca sa le fac poza.
|
 |
|
|
hehehe...am facut cateva mai bune ieri. O sa le pun acus, doar ca nu se vad atat de clar precum cu ochiul liber
Au terminat de depus iar puii stau la vreo 4 cm mai sus de icre. Hope they will behave like angels...
|
 |
|
|
Cel putin pana acum nu am vazut comportament agresiv din partea parintilor... puisorii vechi au stat la cativa centimetri mai sus de locul depunerii (au invatat meserie  ). Sper sa nu li se puna pata pe ei mai tarziu...
La puisorii vechi a inceput sa se distinga pe piele niste pete de culoare ca un fel de model  Sunt foarte draguti. Poate reusesc sa fac niste poze bune in care sa se vada.
|
 |
|
|
Hello!! am o veste proasta si una buna.
Buretele pe care l-am pus pe intake s-a largit putin sau a alunecat...oricum, pana sa imi dau seama au fost trasi in filtru majoritatea. Totul s-a petrecut peste noapte cand erau adunati in zona respectiva.... Am reusit sa scot afara 9, plus cati au mai ramas, mai am vreo 14-15......nu mai este nevoie sa spun cat m-am blestemat....am inlocuit buretele cu unul nou care pana acum s-a dovedit a nu pune vietile mititeilor in pericol.
Vestea buna este ca acum in timp ce scriu Scalarii depun din nou. Asa ca puiutii ramasi vor avea fratiori noi
|
 |
|
|
|
Foarte frumos.... este o placere sa il privesti!!
|
 |
|
|
|
Suuuuper dragalasi!!!!
|
 |
|
|
|
Multumesc, intr-adevar nu ii scapa din ochi o secunda!! Mie mi se par puisorii ca arata ca un stol de vulturi ce zboara in jurul unui varf de stanca.
|
 |
|
|
|
Va multumesc frumos!!
|
 |
|
|
|
inca o pozica..
|
 |
|
|
|
Burticile lor sunt pline de Artemia
|
 |
|
|
|
La doua saptamani de la depunerea oualor..
|
 |
|
|
|
Da, de cateva zile.
|
 |
|
|
|
Bafta cu puisorii!! Sa fie cat mai multi, frumosi si sanatosi!!! Astept pozele cu mititeii!!
|
 |
|
|