[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Giany
Forum Index » Profile for Giany » Messages posted by Giany
deci substratu JBL AquaBasis trebuie sa pun 2 cm pe tot fundul acvariului apoi pietris 2-3 mm granulatie pun strat de 2 cm in fata si de 5-6 in spate ?
spunetimi si mie ce substrat trebuie sa aleg ca sa nu fac iar alta greseala
vreau sa pun plante "gazon" neaaparat si porma ma mai gandesc
buget 40 lei , am acvariu de 54 de litrii nu stiu cate kg imi trebuiesc
daca iti cumperi cum ti`am zis iti da si mancare odata cu acvariul (este inclus in pachet)
pietris au tot acolo 11 lei 10 sau 15 kg numai stiu exact, daca vrei substrat de calitate te costa mai mult nu ma pricep sa`ti recomand si eu trebuie sa`mi iau :d(depinde si ce plante vrei sa ai )

plante au la 12 lei
decorurile sunt fff scumpe mai bine le faci singur sau incerci sa gasesti pe cineva care doneaza
pestii ii cumperi dupa ce faci ciclarea la acvariu intre timp pana iti iei acvariu poti sa pui apa la "pastrat" ca sa iasa cloru din ea dar ai grija unde o pui sa nu cada mizerii sau praf in ea, musculitze etc
cel mai ieftin complet echipat la 249 ron in hornbach aquapro < cauta pe net (iti da si garantie 3 ani)
pe net sunt mai scumpe nu inteleg de ce ,daca ai ocazia dute la hornbach si gasesti toti ce`ti trebuie pentru acvariu
vrei cam mult la bugetu care il ai un acvariu de 70 de litrii complet echipat gasesti de la 350 ron
io am impresia ca e de la cooler pentru ca pana acum nu mi s`a mai intamplat asa o sa incerc cu niste schimburi de apa
ca substrat am decat pietrisu ala albastru, in rest nu am bagat absolut nimic nicio substanta nimic
salut baga id : giany_just_do_it sa vorbim
mi sa format deasuprea apei numai bule de oxigen care nu se sparg parca ar fii o spuma din ce cauza s`a facut asa si ce pot sa fac ca sa dispara ?
nici mie nu`mi place pietrisu care il am acum.... cand mai strang bani iau substrat de la jbl, acvariul este ciclat de vreo luna si ceva
acvariul fara nimic in el are 54 de L acum nu stiu cat are probabil vreo 48
salutare ! am reamenajat acvariul si s`a facut apa tulbure... am dat filtrul mai incet in speranta ca misca apa mai putin dar nimic au trecut decat 26-27 de ore de la reamanejare dar nicio schimbare, tot asa e. am schimbat si vreo 6 litrii de apa dar nimic :-?? are vreo importanta daca las filtru la maxim sau la minim ?am si un cooler deasupra apei influenteaza cu ceva ?
mai am o nelamurire ) daca las filtru la minim adica sa bage putin oxigen , practic se acumuleaza mai mult co2 si ajuta plantele ?
o poza cu acvariul(stiu ca nu e cine stie ce dar macar vedeti despre ce e vorba )
ca sa nu deschid alt topic : am in acvariu ca si substrat cuart albastru si nu prea imi place a fost o greseala cand l`am luat ... merge sa pun deasupra lui nisip ?
pai am desprins ca era toata buturuga neagra de alge ... am dat cu peria dar iese " jeg" la nesfarsit, acum iau o pauza ca am obosit ) deci pana la urma cum fac?
cum sa vinzi pietre adunate de pe strada ? ) =)) criza asta
pai nu ramane cloru in ea porma???
sa o bag la fiert dupa ?
sa incerc cu o perie ?
salutare am luat ieri de la un baiat o buturuga cu ceva anubias pe ea si nu stiu cum sa procedez sa o curat de alge si de bacterii ca am inteles ca numai putea avea grija de acvariu idei ?
tot aici pe forum am auzit chestia asa scria ceva de genu : daca fierb apa scap de cloru din apa ? iar raspunsul :daca fierbi apa intradevar scapi de clorul din apa dar si de sarurile minerale
daia am intrebat ca asa citisem
prin fierberea apei nu se elimina sarurile ? nu merge completat cu apa fiarta si racita ?
sa inteleg ca nu e corect sa fac schimb de apa doar odata pe saptamana si sa adaug apa in fiecare zi cand se evaporeaza ?
mc frumos
se poate inchide

Forum Index » Profile for Giany » Messages posted by Giany
Go to: