[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Giany
Forum Index » Profile for Giany » Messages posted by Giany
salut poti pune cateva poze ? cateva detalii e homemade ? e zgariat ?
de ce este asa scump acvariul ? mai intereseazate de pret si dane un pret real eu unu sunt interesat dar 600 ron este mult prea mult
de unde esti ? ce localitate ?
salut ! stiti pe cineva care vinde ? stiu ca era acum ceva timp niste anunturi de vanzare
1.5 ron / bucata , se ridica din zona bd-ului Constantin Brancoveanu , sunt si pui si adulti depinde cum ii prind ,stoc 200 buc
tel : 0727467101
foarte frumos cum ai prins moss`ul intre pietre ? care este "trick`ul"?
numai in bucuresti 10 lei /pot
se ridica de la mega image brancoveanu
aceasta planta se poate tunde ?
reducere de pret :
1- 20 lei
2- 15 lei
3- 30 lei
pot de 8 x 8 cm 10 lei numai Bucuresti
dau bonus cantitati mici de HC . HM , limnophila aromatica si o planta asemanatoare ei nu`i mai stiu numele
urgent ca bonusurile sunt scoase de 2 zile din acvariu
1 - 30 lei
2 - 20 lei - am incercat sa fac gauri in ea dar nu am reusit de nicio culoare deci are 4 gauri inestetice care se pot acoperi cu manado sau cu spartura de roca vulcanica
3 - 40 lei e cumparata de la un pet shop din strainatate in poza este abia scoasa din acvariu acum e curata
salut ! sunt cel care te`a sunat ,azi ne putem vedea pana in ora 20 , pozele primise :
am pus polistiren sub bolovan apoi aquabasis apoi manado deocamdata rezista si nu cred ca are de ce sa dispara mai ales ca e populat numai cu creveti iar filtrul nu face curenti puternici...
daca nu rezista rup o rigla o pun ca sustinere in mai multe puncte din panta iar apoi plantez ceva cu crestere rapida iar radacinile probabil vor sustine panta
pai neonul care il am are 2700k deci foarte apropriata de cea a soarelui in realitate roca se vede rosiatica ,lafel si manado dar nu am eu aparat bun
se vede apropriat de prima poza
cred ca stie toata lumea ca nu sunt plante pe marte ) dar na cam asta e tema iar un acvariu populat numai cu creveti trebuie sa aibe si plante
Urmeaza maine sau poimaine cel de 54 de litrii
acvariul e ciclat dupa parerea mea : am avut 15 litri de apa la pastrat de 4 zile , filtrul este de la acvariu vechi cu creveti care a mers pana sa`l bag in acvariul cel nou , iar restu de apa pana la 20 sau cat o avea am pus din acvariul vechi si din alt acvariu totusi ca sa fiu sigur pana maine seara nu bag crevetii las sa se mai aseze bacteriile
Acvariu 25 litri din hornbach
Filtru Aquatic Nature Flow 60
Substrat aquabasis + manado
Vegetatia Hemianthus cuba si probabil in cateva zile si hemianthus micranthemoides
Pietrele daca nu ma insel se numesc bureti magmatici
Fauna : RCS !!!!
in sfarsit am terminat bine mai am de prins crevetii din acvariul vechi de 8 litri care probabil nici pana diseara no sa termin ... uitati ce a iesit ...
culorile sunt total diferite de ce se vede in poza dar macar vedeti despre ce e vorba apa este tulbure deocamdata
al 2`lea pas manado peste aquabasis

sper sa ramana cat de cat manado intre roca mare si peretii acvariului

Forum Index » Profile for Giany » Messages posted by Giany
Go to: