Message |
|
salut poti pune cateva poze ? cateva detalii e homemade ? e zgariat ?
|
 |
|
de ce este asa scump acvariul ? mai intereseazate de pret si dane un pret real eu unu sunt interesat dar 600 ron este mult prea mult
|
 |
|
de unde esti ? ce localitate ?
|
 |
|
salut ! stiti pe cineva care vinde ? stiu ca era acum ceva timp niste anunturi de vanzare
|
 |
|
1.5 ron / bucata , se ridica din zona bd-ului Constantin Brancoveanu , sunt si pui si adulti depinde cum ii prind ,stoc 200 buc
tel : 0727467101
|
 |
|
foarte frumos  cum ai prins moss`ul intre pietre ? care este "trick`ul"? 
|
 |
|
numai in bucuresti 10 lei /pot
se ridica de la mega image brancoveanu
|
 |
|
aceasta planta se poate tunde ?
|
 |
|
reducere de pret :
1- 20 lei
2- 15 lei
3- 30 lei
|
 |
|
pot de 8 x 8 cm 10 lei numai Bucuresti
dau bonus cantitati mici de HC . HM , limnophila aromatica si o planta asemanatoare ei nu`i mai stiu numele
urgent ca bonusurile sunt scoase de 2 zile din acvariu 
|
 |
|
1 - 30 lei
2 - 20 lei - am incercat sa fac gauri in ea dar nu am reusit de nicio culoare deci are 4 gauri inestetice care se pot acoperi cu manado sau cu spartura de roca vulcanica
3 - 40 lei e cumparata de la un pet shop din strainatate in poza este abia scoasa din acvariu acum e curata 
|
 |
|
salut ! sunt cel care te`a sunat ,azi ne putem vedea pana in ora 20 , pozele primise :
|
 |
|
am pus polistiren sub bolovan apoi aquabasis apoi manado deocamdata rezista si nu cred ca are de ce sa dispara mai ales ca e populat numai cu creveti iar filtrul nu face curenti puternici...
|
 |
|
daca nu rezista rup o rigla o pun ca sustinere in mai multe puncte din panta iar apoi plantez ceva cu crestere rapida iar radacinile probabil vor sustine panta 
|
 |
|
pai neonul care il am are 2700k deci foarte apropriata de cea a soarelui in realitate roca se vede rosiatica ,lafel si manado dar nu am eu aparat bun
se vede apropriat de prima poza
|
 |
|
cred ca stie toata lumea ca nu sunt plante pe marte  ) dar na cam asta e tema iar un acvariu populat numai cu creveti trebuie sa aibe si plante
Urmeaza maine sau poimaine cel de 54 de litrii
|
 |
|
acvariul e ciclat dupa parerea mea : am avut 15 litri de apa la pastrat de 4 zile , filtrul este de la acvariu vechi cu creveti care a mers pana sa`l bag in acvariul cel nou , iar restu de apa pana la 20 sau cat o avea am pus din acvariul vechi si din alt acvariu  totusi ca sa fiu sigur pana maine seara nu bag crevetii las sa se mai aseze bacteriile 
|
 |
|
Acvariu 25 litri din hornbach
Filtru Aquatic Nature Flow 60
Substrat aquabasis + manado
Vegetatia Hemianthus cuba si probabil in cateva zile si hemianthus micranthemoides
Pietrele daca nu ma insel se numesc bureti magmatici
Fauna : RCS !!!!
|
 |
|
in sfarsit am terminat  bine mai am de prins crevetii din acvariul vechi de 8 litri  care probabil nici pana diseara no sa termin ...  uitati ce a iesit ...
culorile sunt total diferite de ce se vede in poza dar macar vedeti despre ce e vorba  apa este tulbure deocamdata
|
 |
|
al 2`lea pas manado peste aquabasis
sper sa ramana cat de cat manado intre roca mare si peretii acvariului
|
 |
|