[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Giany
Forum Index » Profile for Giany » Messages posted by Giany
pune un cooler deasupra apei apoi dupa ce scade temperatura incearca sa mentii temperatura (de ex sa zicem ca scade la 24 apoi mentineo la 24-26 sa nu creasca iar la 32 si sa scazi iar ca faci rau pestilor)
cand schimbi apa incearca sa o duci la aceeasi temperatura cu cea din acvariu
li se regenereaza coditele daca au fost "ciugulite" ? daca da cu ce pot sa`i ajut (mancare/vitamine) !?
de ce se bat betta? am un mascul si o femela si nu inteleg de ce se bat i`am separat si am lasat femela in acvariu cu ceilalti pesti si am impresia ca ea i`a ciupit pe neoni,acum i`am pus intr`un bol si stau cat mai departe unu de celalalt iar cand se aproprie femela masculu fuge si tot asa ...
ti`a iestit super frumos felicitari
la 50 L cat am eu drojdie si zahar clar )pe viitor cand invat mai multe si eventual o sa am un acvariu mult mai mare
merci credeam ca ma duce pe la vreo 2-3 mil ca asa n`avea rost
care este cea mai ieftina metoda de a baga co2 in acvariu ?
daca vrei sa dai separat iau eu neonii si corydoras
lumina buna am, numai co2 nu am
cum ai facut copacu ala ?
ce planta/e pot pune ca si "covor" ,care sa nu necesite co2 ??
ti`am dat pm
ce lemn pot pune in acvariu ?si care este procesul de tratare ?
ma gandeam sa fac rost de "riccia"sa fac ca un covor imi place super mult cum se vede pentru asta e nevoie neaaparat de instalatie co2 ?
cand schimbati apa curatati si substratu ?
da stiu a fost o greseala de incepator o sa cumpar pietris alb dar cred ca il pun peste cel albastru
cauta pe net sa vezi ca asa e cum zic eu cu 2 mil jumate tot
http://www.happypets.ro/acvariu-eheim-aquastar-60-p-521.html acelasi acvariu l`am luat cu 2 mil jumate plus mancare si solutiile pt apa de la tetra iti fac poza la bon daca nu crezi am si garantie 3 ani
dukull3tz wrote:Salutare, ca sa nu deschid alt topic, o sa postez aici
Am de gand sau iau un acvariu de 54 L, problema e ca am gasit la Vanzari un filtru Aquael Fan 2. La specificatii scrie ca e pentru acvarii intre 100-150L.

E prea puternica pt 50L?

nu fa greseala sa cumperi separat... cel mai bine dute in hornbach si ia pachet adica acvariu+filtru+incalzitor+termometru+aqua safe+easy balance+mancare te costa 2,5 milioane cu totu un acvariu de 54l
si iti mai da si capac cu neon
cum se numeste planta asta si cum o pot inmulti? pot sa tai "ramurile" care sunt maro ? cred ca sunt uscate
ca sa o pot inmulti pot sa tai o ramura si sa o pun in substrat ?
am un filtru interior eheim si se vede pe buretele din interiorul filtrului nistre frunze de la o planta trebuiesc inlaturate sau nu conteaza ?
numai in bucuresti

Forum Index » Profile for Giany » Messages posted by Giany
Go to: